1. 1.
    +1 -1
    Ne gibi kardeşim?? (Dünya dışı varlıklar ve zaman yolculuğu gibi şeyler %98 düzmece ama gerçeklik payıda olabilir anonymous olarak bunu araştırıyoruz)
    ···
    1. 1.
      0
      5. seviyede amerika, rusya vs. ülkelerin özel bilgileri falan var da dünya dışı varlıkları ben 3. seviyede gördüm. uzalı otopsisi vardı hatta. youtubdaki değil daha başka bişey tüylüydü hatta (ananoymous türkiyede de mi var amk)
      ···
    2. 2.
      +2 -6
      Kardeşim anonymous a isteyen katılabilir sadece bize bilgisayarını vermen yani bizim sana verdiğimiz programları indirip biz size söylediğimiz zaman o programlarla dediğimiz yere saldırı yaparak bize destek veremen gerek.. yani anonymosta hacker değil yardımcı olabilirsin... istiyosan hacker eğtimide alabilirsin... Şimdi gelelim senin sorduğun soruya.. Şimdi o senin gördüğün şeyler tamamen sahte.. Özelliklede insanları inandırmak için deep web 5 seviye gibi ulaşılmaz yerlere koyuyolar... Oraya ulaşan kişilerde deep web 5 seviyede olduğu için ister istemez inanıyolar.. ama ordaki tek gerçek şey kontrol türü şeylerdir ... yani haarp ı veya elektriği kontrol etmek veya bankadan istediğin kadar kendine para aktarmak (bunu çok sık veya 2000 doların üstünde para çekersen yakalanırsın) o gibi şeyler gerçek... ama uzaylılar ufolar zart zurt onlar yalan kardeşim... Ufo olayıda abd tarafından yapılıcak sahte ufo saldırsı olucaktır... onların sistemine eriştik hiçbirzaman o ufoları harekete geçiremiyicekler. kontrol tamamen bizde... hatta dünyanın kontrolu nerdeyse bizde.. dünyada sadece barışı getirmek istiyoruz... bizden habersiz kimse nükleer füze gibi şeyler kullanamaz..
      ···
   tümünü göster