1. 1.
    +26 -163
    Beyler anonymous ta orta derece bir hacker'ım. Ekranda görmüş olduğunuz içerikler tamamen gerçektir kendimiz bizzat kontrol ettik.. Ben ve 19 hacker arkadaşım 2 buçuk ay erişim sağlamak için gece gündüz çalışıyor.. Bunlar son derece sakat linkler beyler başınız belaya girebilir o yüzden linkleri sansüreldik... Zaten bizim yardımımız olmadan linklere erişebilmeniz için 16 bin tl civarı para vermeniz ve 1 sene boyunca uğraşıp aynı zamanda sürekli para vermeniz gerek... size sadece deep web 6 seviyenin içeriklerini sunduk... Umarım beğenirsiniz... Hiçbir forumdan almadık.. Resimi kendi forumumuza 4 şifreyle erişimiz izni verilen ayriyetten içeriği görebilmek için 2 şifre ve kullanıcı adı girmeniz gereken forumda paylaştık... Eğeme saygı şukularsınız umarım...

    Not: Nick yüzünden ciddiye almıyıcak olan arkadaşlar için.. Nick tamamen taşşak geçme amaçlıdır aklıma ilk o gelmişti kardeşim wolfteam oynuyodu onunla taşşak geçmek için..

    Edit: Söylemekten bıktım amk o linkleri kaç ay önce benim arkadaşım rastwagle normal internete sızdırmıştı.. o linkler bizim özel forumumuzda ve bir kaç deep web sitesinde vardı. sonra kendi kendine çoğalmış, Benim aklıma geldi öylesine attım bunları..
    ···
   tümünü göster