/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    0
    Görüldüğü gibi 4-5 kişi açıklamaya çalıştı ama 10 tane çuku var.

    Kolaylıklar dini(!) islam'a inananlar şu ufacık olayı bile açıklıyamıyorlar.

    Sorun şuku çuku değil, açıklayın yorum yapın istediğiniz oyu verin amk banane.hee bu yazarın dinle alakası yok eksile geç ne dıbına çakam
    ···
    1. 1.
      0
      Kardesim ben cevap verim Allah zaman ve mekan kavrami disindadir senin yapmaya calistigin onu mekan kavramiyla sinirlamaktir
      ···
    2. 2.
      0
      Olum şakamısınız lan siz? salak mısınız yoksa?ben nerede dedim ulan allah göklere aittir gilan .ben ne zaman sınırladım tanrıyı göklerle. bunu sınırlayın sizin kitabınız zütünle okuma amk zütünle o ku ma.
      ···
    3. 3.
      0
      Siz inanmak istemiyorsunuz ben bu ayetleri okurken hemen şüphelenmiyorum çünkü anlıyorum ne denilmek istendiğini oradaki edebiyatı anlıyorum ama sen şüpheyle yaklaşıp her şüphelendiğini açıklanması zor sanıp basit açıklamaları kabul etmek istemiyorsun. Sen "herşeye bir cevapları var" diyorsun ama hak din olması için böyle olması gerekir. Açıklarsalar müslüman olacağım diyorsun tüm açıklamaları zorla kabul etsen bile yine şüphe ile yaklaşıp başka ayetlerde de yanlış bulduğunu sanacaksın ve sözünden geri döneceksin.
      ···
      1. 1.
        0
        Kuranı müslümankende okudum deistkende ikincisinde önuargılarımı bi kenara bıraktım. yani okumadın etmedin diye laf atmayın amk. niye yalan söyliyim işte okudum amk.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster