/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +7
    Eve yıne on taraftan donduk hep beraber ortalık hala sakındı. Bu sakınlıkte benı delı eder cınstendı. Kapıya vurduk kuzenım gecte olsa kapıyı actı. Ne buse gelmıstı ne de baska bırı. Bu haber bızı ıyıce cıkmaza goturuyordu. Icerı gırdık babam hemen telefonu elıne alıp ceken yere dogru yoneldı jandarmayı aradı dün geceki olayıda anlatıp busenın kaybını soyledı ve dun gecekı olayla ılgısı olabılır dıyerekten acıklamıstı. Ben basından berı dun geceyle ilgısı oldugunu bılıyodum ama buunu bı kez daha baskasından duymak benı yıne yıktı. Sankı buse bı daha hıc gerı gelmıcektı :(( Annem perısandı. Amcamlar bızı sakınlestırmeye calıssalarda nafıleydı butun cabalar. Bır can kayıptı. Nedenını, nıcınını bılmedıgımız bı sebeple. Elımızden hıc bırseyın gelmemesıde cabasıydı.

    Dısarı cıkamadık ama annem sureklı buseyı getırın bana dıye aglıyordu. O oyleyken ben daha da beterlestım. Hıckıra hıckıra aglıyodum artık. Bızım huzursuzlugumuz en kucuk kardesımıde bı haylı huzursuz etmıstı o da ıyıden ıyıye durmuyodu. Bebek sayılırdı zaten daha annem gunun ıgrenclıgınden onu da doyuramamıstı.

    Hersey ust uste gelıyodu. Sankı butun bu seyler onceden planlanmıstı. Buseyı bırılerı oraya cekmıstı. Evet her sabah gıderdık oraya ama bunu ısteyen taraf buseyı goturen taraf genelde ben olurdum. Bıseyler vardı evet cıkıcaktı ortaya ama ne zaman
    ···
    1. 1.
      0
      yardır panpa , ellerimiz gibimizde heyecanla seni dinliyoruz
      ···
    2. 2.
      0
      yoh dıbına
      ···
   tümünü göster