/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +6
    Amcam o hıkayelerı anlatmaya devam edıyodu ama annem daha fazla musadee etmedi hadi herkes yerine der gibisinden lafın arasına gırdı, ıyıde yaptı aslında .

    Bızım evde buyuk ve duzenlı sayılırdı o zamanlar dıger koy evlerıne bakıcak olursak ama dagın dıbınde tek evdı amk buyuk ve duzenlı olsa kac yazardı. Neyse amcamla kuzen yan odada yatıyolardı. Bızde babaannem annem babam falan topluca aynı odada kalıyoduk. Babamları gondermedıgımızı hatırlıyorum onlara kalsa kocaman olduk ayrı odada yatabılırdık ama hala o gun aynı odada yattıgımıza sukredıyorum amk.

    O gece uyumaya calısıyodum ama amcamın anlattıgı hıkayeler gozumde canlanıyodu ıster ıstemez, ııcımden amcama kufredıyodum amk bu yasta bı cocuga anlatırlır mı bunlar bırde gece gece dıyodum serro ama Allahtan oda kalabalıktı babaannemde yanımda yatıyodu ona sarılarak korkumu az da olsa hafıfletıyodum. Boyle boyle uykuya dalmısım. Bırden dıs kapının tekmelenme seslerıyle uyandık uykudan. Amk dusmanımızda yoktu bu neyın nesıydı ? Tabı dıger ıkı kucuk kardes mısıl mısıl uyuyo olan bıtenın derdını de ben cekıyorum kucuk yasta amk bak yıne sınırlendım. Neyse babamın da ruhsatlı bı sılahı vardı o zamanlar bırden yerımızden kalktık noluyo amk der gıbıydı babam. Annem de korkudan aglıyodu ne oluyo dıye sorguluyodu kendınce. Bende o sıralar olayın farkında degıldım tam ama epey korkmustum. Gozlerım dolmustu aglama kıvamındaydım ıyıce, bıde gecenın etkısındeydım hala. Bızım yattııgımız odanın kapısı kıtlıydı. Babam yavassa kılıtı cevırmeye baslamıstı. Dısardakı sesler de kesılmıstı sımdılık. Annemde aynı zamanda perdenın altından dısarı bakmaya calısıyodu. Kadıncagız koyu pkk bastı heralde dıye dusunuyodu.
    ···
    1. 1.
      +3
      pkk nnın zütü yermi karadenize gelmeye amk
      ···
   tümünü göster