/i/Tespit

  1. 1.
    +12
    "kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır" cümlesidir. Evet panpalar öncelikle size kendimden bahsediyim. Ben sıradan bir üniversite öğrencisiyim ve bazı arkadaş gruplarım var bunların içinde de kızlardan oluşanlarda bulunmakta tabi ki. Genelde girdiğim ortamlarda komik adam rolünü üstlenen kişiyimdir. Yanlış anlamayın şaklaban ya da sünepe değil cidden yapısal olarak komik biriyim ve eli yüzü düzgün bir panpanızım, arkadaşlarımda (genellikle kızlar ) bunu sık sık dile getirirler ve benimle aynı ortamda bulunmaktan ve muhabbet etmekten gerçekten hoşlanırlar.
    Ama işin acı yanı şudur ; bunu bütün yaşanmışlıklarımdan yaptığım çıkarımlarla söylüyorum "KIZLAR ASLA KENDiLERiNi GÜLDÜREN ERKEKLERDEN HOŞLANMAZLAR" sadece onlarla iyi anlaşıp dost ve ya arkadaş olabilirler. Kızlar ciddi ve kendine güvenen erkeklerden hoşlanır beyler. Her zaman yanlarında kendilerini güvende hissedebilecekleri bir erkek ararlar. Zaten dediklerimin aksi doğru olsa bu sözlükte bu kadar çok yazar olur muydu. Gerçekten çoğunuz komik ve yaratıcı insanlarsınız ama bir o kadar da asosyal ve karşı cinse karşı başarısızsınız.
    Sonuç olarak size bir dost, bir arkadaş, bir panpa veya her ne olarak görürseniz bir tavsiyem var. Asla ama asla girdiğiniz kız ortamlarında komik olayım grubun ilgisini çekeyim kızları güldüreyim diye uğraşmayın. Kendinize has bir duruşunuz ve güveniniz olsun. inanın bana herşey çok daha kolay yoluna girecektir değişimi sizde farkedeceksiniz.
    Saygılar... !
    ···
   tümünü göster