/i/Tespit

  1. 1.
    +64 -141
    şimdi bunlar salak olur. 180 nin üzeri bildigin avarel. Kızlar bakmaz bunlara. Türkiye şartlarinda 170 in üzeri kız zaten yok gibi. Üzerlerine elbise bulamazlar. Bulsalarda yakıştıramazlar. Birde bunların dev ayakları vardır. 45-46-47 gider öyle. Ayrıca çok eziktirler! Telefon diregi, fasulye sırığı, leylek gibi lakapların bir numaralı muhataplarıdır aynı zamanda. Askerde okulda törende falan hep ön sırada oldukları için hayatları gereksiz riskten ibarettir. Otobüste kafa tavana degdigi icin sürekli iki büklüm giderler. Koltuga otursalar, öndeki koltuk arasında sıkıştıkları için küfür ederek geri kalkarlar. Kısa olan uzun olanı hoplar zıplar döver. Hic pratik degillerdir. Kısa boylu ve uzun boylu erkek yarış yapsalar, uzun olan zütünü kaldırayım diyene kadar, kısa olan finishe varmıştır. Birde bunların penis uzunlukları, boy uzunlukları ile ters orantılıdır. 190 cm lik bi erkegin penis uzunluğu 12 cm yi geçmez.

    Edit: sünnetçiyim!!!
    Ahaahha zurafalar eksilemis. Amk telefon direkleri. Birde dövüş talep edenler var. Çok deve yıktım olum. Siz zütünüzü kaldirana kadar ben coktan o zütün icabına bakmis olurum. Ahahaha.

    Edit2: lan hiç filmedemi bakmiyosunuz kavaklar. Nerde salak karakter var hepsinide uzun boylu yarmalar canlandiriyor.
    (bkz: gaffur) (bkz: avarel) aklima gelmedi tarkanin filmindeki uzun boylu yarma vs vs... Ama genelde hep maglup olan uzun boylulardir.

    Edit3: ahahhaa sırıkların hepside kompleks yapmış olmayan çük ebatlarını yazmışlar. Amk çüksüzleri asdsdffggjj
    ···
   tümünü göster