/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +12
    sen çirki olmak ne kadar zor biliyor musun peki bilemezsin? daha facebookumda kendı fotografım bile yok yada herkesin instigramvarken bende yok. markette sana bakıp dalga geçer gibi güldüler mi hiç ya da aniden rafların önüne geinde korkutlar mı ? hayır, sen olnalra yanlıslıkla çarpsan romantizm olur ama ben çarpınca öküz olurum. yasım 24 hayatımda kız arkadaı bırak daha kımseye senı sevıyorum bile diyemedim o kadar çirkinim yani. ama napalım. bu sekılde sınanıyoruz demek kı. ben her kızla düzüşmek istemiyorum amk sadece az biraz tipim olsayfı bir kız arakdaşım olaydıda kalbi benım için atsaydı yeterdi bana.

    en kötüsüde ne biliyor musun aynaya bakınca kendini yakısıklı sanıyorsun ama sokakta hiç öyle değil.
    ···
    1. 1.
      -2
      Ulan ciddi misin. panpa giberim lan hersey tip degil ki.sadece kizlar bakiyo zütün kalkiyo amk. elbet birini bulursun amk.
      ···
      1. 1.
        +1
        nasıl ciddi olmayayım tüm entrylerimi, başlıklarımı araştır; ya atanamamaktan ya da tipten şikayet ediyorumdur.
        ···
    2. 2.
      0
      Panpa gibma lan canin kafa nakli yapilacakmis yakinda. şaka bi yana da olum bi spor salonuna git. bide iyi giyin bu kadar. bakimli ol tipsiz olsanda
      ···
      1. 1.
        0
        panpa boyum 163 kilom 56 sözlükte sordum giden var mı bende gitsem mi diye dalga geçtiler hep. kum torbası diye kullanırlar,kas mas yapamazsın dediler. haklılarda bi yerde. ama en azından göbeği eritip, biraz kol kası yapmak istiyorum, ciddi ciddi de düşünüyorum bunu.
        ···
      2. 2.
        0
        knk illa spor salonuna gitmek zorunda değilsin al evde 2 dambıl birazda sabret çalışırsan olur hem daha rahat çalışırsın hemde istediğin zaman bide yemene dikkat et. ben diyetle ve evde dambıl şınav mekik falan 2 ayda 10 kilo verdiydim amacım zayıflamaktı kas yapmak değil sen çalışırsan sonucun benimkinden daha iyi olur
        ···
    3. 3.
      -4
      Olum ya iyi trollsün yada hayata 5-0 geriden baslamissin.163 boy ne amk.
      ···
      1. 1.
        0
        yemin ederim. daha önceki entry ve başlıkalra bakabilirsin.
        ···
    4. 4.
      0
      Amk kendime çirkin derdim daha kötüleri varmış (boy 183 kilo 75)
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster