/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +12
    Öncelikle orjinal site üzerinden gidelim.
    Sitenin girişinde normalde "Tanrınız benim duvarlarımda size yardım edemez. Dizlerinizin üzerine çökeceksiniz." Gibi fikitaktan bi yazı vardı ama onun yerine fan art koymuşlar şimdi baktım neyse. Slogan aynı," Anormal Cinselliğin Kökünü Kurutmaya Adanmış Site".Neyse sss kısmına girmiştim. Soruların ilki tabiki beklediğim gibi"Bu videoları çekmedeki amaç ne aminakoyim?" .

    Cevaplariysa bi hayli ilgimi çekti
    "Bu videolar izleyiciyi düşündürmek için yapıldı. izlediğiniz şey size "tuhaf" mı geldi? Sizi rahatsız mı etti? Bunla ilgili yanlış olan bi durum mu var? Evet mi?

    internette baktığınız ferregrafiyi düşünün. Bunlar onlardan daha mıBeter? Emin misiniz? Belkide bikez daha bakmalısınız, belki de birkez daha hayatınızda bazı şeyleri değerlendirmelisiniz. Belki de hayır,ama en azından bunu düşündünüz. Bunu en son ne zaman yapmıştınız?

    Bu "tuhaf" videoların temel sebebi bu.Umarım dediklerim anlaşılmıştır."

    Panpalar sözden anladığımızkadarıyla bu kişiler ferregrafinin bu videolardan bile tuhaf olduğunu ve hayatımızda internette bissürü ferregrafik içerik izlerken düşünmediğimizi, bu adamların da bizi düşünmeye sevk etme amaçlarıoldugunu anlıyoruz. Peki neden bunh amaçlamış olabilirler? Düşünecek ne varmış? işte burda ferre desifresinden biseyler hatirlicaz.
    ···
    1. 1.
      +5
      papa ben galiba anladım. şimdi bildiğin gibi pid0fili var ya hani küçüklere karşı ilgi duymak .hani öyle bi hastalık var
      ···
    2. 2.
      +3
      Vay aq eger dogruysa adamlar inanmis helal olsun
      ···
    3. 3.
      +1
      Onun gibi birçok hastalik var onlarin genel adi "parafili" dir ondan da bahsedicem
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster