1. 51.
    +1
    Araştırmanın anldıbını bilmiyorsun o zaman. internette gördüğün salak yazıları sorgulamadan paylaşıyorsun. Misal o hurma saçmalığı , glikoz potasyuma dönüşüyor demiştin. Misal ayın yapay uydu olduğu iddian , bir tane bile makale okumadan yazmıştın buraya. 40 yıldır aya uzay mekiği gönderilmediğini iddia etmiştin.

    Allah'a şükür müslümanım , inşallah münafık da değilimdir.
    ···
    1. 1.
      0
      Hurma muhabbeti altta yazıyor editli, sazan avıydı. Ay yapay olabilir. Dunyadan yaşlı ve fazla yuvarlak. Dışı metaller ici daha hafif. Değişik durumlari var ve varsayimlarla yazmistim o başlığı. Ispatlandi dememistim. Aya 40 yıldır insan gitmiyor. Çeşitli bahaneler var. Ayrıca yanlışım da olabilir kendimi tanrı ilan etmedim. Dünya yavaşlamiyor diyen bagnazlardan degilim acik fikirliyim esnek dusuncelerim var
      ···
    2. 2.
      +1
      Allah'tan açık fikirlisin , aya 40 yıldır gidilmediği iddianı nasa'nın resmi sitesinden bir link ile çürütmüştüm hala aynı odun kafa iddiana devam ediyorsun.

      Ayın iç yapısından haberin yok , gelmiş burda yapay uydu diyorsun. Google'da ayın iç yapısını araştırmakdan bile acizsin , al hazır link.
      http://lmgtfy.com/?q=moon%27s+internal+structure

      Ulan aklın yok fikrin var resmen.
      ···
   tümünü göster