/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +95 -14
    Beyler bir creppy pasta hikayesi vardır. Hatta öyleki gerçekliği hala tartışılmakta. Öncelikle -bilmeyenler için- creppypasta, insanların korkunçlu hikayelerini kimisi gerçek kimisi kurgudan oluşan bir sitedir. Çok başarılı hikayeleri vardır. Jeff The Killer , Slenderman gibi hikayelerin yazıldığı yerdir. Neyse konumuza dönelim.Bu sitedeki başarılı hikayelerden biri olan bir hikayeden bahsedeceğim dediğim gibi ruhi cenetten görmüş olanlariniz olabilir. Hikaye bir internet sitesiyle ilgili normalpornfornormalpeople .
    Hikaye açıkçası beni çok korkutmuştur, sağlam bi hikayedir.
    'Hikayeyi bilmeyenler için' hikayeyi anlatacağım sonrasındaysa bu ferre deşifresiyle ilgili kurduğum bağlantıyı açıklayacağım.

    Not:Bu deşifreyle ilgili kuracağım bağlantı şahsi düşüncelerim olacağı için fazla takılmayın. Onun dışında sizin de görüşlerinizi almak isterim.

    Üstteki resim siteden bir görüntüdür.(Herşeyi anlaticam)

    3 kişiyle başlarım.(Sonuçta kendime anlatmayacam ya amk)

    Edit:Beyler bu orjinalinde bir creepypasta hikayesidir.Ben ispanyolca bi videoda tesadüfen gördüm bu siteyi aylar önce sonra bunun aslında bi creepypasta hikayesi olduğunu öğrendim sonraysa ruhi çenetin bununla ilgili bir video çıkarttığını öğrendim.

    Edit2:Lütfen hassas olanlar okumasın ve videoları izlemesin. Sonra gelip bana küfrediyonuz amk

    Edit3:Beyler bizden alıntı yapacaksaniz bunu belirtin lütfen. Burda birçok panpamiz edindiği bilgilerini sunuyor hak yemeyin. Teşekkürler

    Edit4:Bi daha başlık açarsam iki olsun aminakoyim. Konumu çal, hemde site hakkında atip tut,bi tak bilmeden sırf primden başlık aç şimdi trenddesin mutlu musun bin?

    Edit5:Bitti beyler. isteyenler okuyabilir. Belkide hayal gücümüzün doruklarına varıp bir felsefe koyacaktık hayatımıza.Çocukça biliyorum ama ben inanmıştım.Bu arada trendde olmak için başlığın anasını gibenlere ayrıca teşekkür ediyorum.
    ···
   tümünü göster