/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +14 -3
    sen ne diyon amk. hayal dünyasında mı yaşıyorsun huur çocuğu. güzelim tarihi urfa şehri ne hale geldi sizin gibi sığıntı böcek gibi çogalan k*rtler yuzunden. bu boş şeyleri yazacağına dağa cık kafana iki türk kurşunu yer kendine gelirsin. kelimelere x'ler koyup ermeni zırvaları sayıp isim-sehir oynamakla adam olunmuyor. türkler olmasaydı güzelim şanlıurfa fransa hakimiyeti altında asıl sömürgeyi yaşayacaktı. gerçi bu tüm şehirler için geçerli. neyse ananı gibiyim senin.
    ···
    1. 1.
      +3 -23
      hala "fransa hakimiyeti altında asıl sömürgeyi yaşayacaktı" falan diyor lan. olm senin iskan kanunu'ndan, tunceli kanunu'ndan, şark ıslahat planı'ndan falan haberin var mı? muhtemelen yok. o topraklarda bildiğin işgalcisin olm sen. güzel kardeşim bu adamlar senin saflarında savaşmak istemiyorlar değil mi? evet. bu adamlar ekonomik olarak safi zararlar değil mi sana? evet. askerini, polisini, öğretmenini öldürüyorlar değil mi? evet. peki geçmişten bugüne kadar sürekli isyan edip, ülkenin dirliğini bozuyorlar, değil mi? yahu evet. o zaman verilen mesaj çok net değil mi? adamlar açık açık gibtir olup gitmeni istiyorlar lan. bu mesaj daha net nasıl verilebilir? adamlar size yüzlerce yıldır aynı mesajı veriyorlar. balkanlardan gibtir oldun gittin, hicazdan gibtir olup gittin, iran'dan gibtir olup gittin, ırak'tan suriye'den kuyruğunu kıstıra kıstıra gittin. ulan buradan niye gitmiyorsun, madem bu adamlar safi zararlı? gibtir git be oğlum, istenmediğin yere niye ciğerci kedisi gibi yamanıp duruyorsun amk?
      ···
    2. 2.
      +2
      açlıktan gebermeye meraklı
      ···
    3. 3.
      +8 -2
      1000 yıldır yeni mi aklınıza geldi bunlar? ya da insanlık tarihinin başından beri 10000 yıl sonra mı aklınıza geldi devlet kurmak? neden amerika ve israil'i kurtarıcı olarak görmek? neden emperyalistler elinizi tutmadan bir şey yapamıyorsunuz? ya da söyle diyelim neden tuttuğunda bile bir gibim başaramıyorsunuz? ilk isyanlar ingiliz ve rusların ayağı topragimiza degdiginde baslamis. peki nasıl bu kadar cabuk vatanı satabiliyorsunuz? biz cigerci kedisi olarak degil elimizde kan damlayan kılcımızla fethedip aldık buraları. sizin gibi bi ordan bi burdan yarak yiyip saga sola göç etmedik. neden türklerin milyon can verip hristiyanlardan kazandığı (bizanstan ingilize) bu topraklara peşimizden gelip bize artislik yapıyorsunuz? siz kimsiniz allah aşkına. şu dünyada bir değeriniz var mı sizin niteliksiz huur çocuğu topluluğu? devlet elini kolunu çekse oralardan 2 güne ahıra döner oralar birbirinizi gibmeye başlarsınız bir de 'git' mi diyorsun. ulan şu devletin başında olsam tüm türkleri çekerim ordan. yuvarlanıp durun bakalım domuz ahırı tak çukurunda.
      ···
    4. 4.
      +2 -2
      lan berdel sizde,kan davası sizde, 10 çocuk yapmak sizde.
      lan bizim ailede 10 çocuk olsa bizde tak oluruz.
      saçma sapan yobazlık sizde. doktor yolla vur, öğretmen yolla vur, dünyanın en yobaz kadın düşmanı kültürü side. sonra devlet bizi sömürdü,la neyinizi sömürdük neyiniz varki sömürülücek. kendinizde aramıyosunuz suçu bide bize atıyo.
      ···
    5. 5.
      +3 -11
      yahu hala "devlet oralardan gitse birbirinizi yersiniz" edebiyatı yapıyor ya. ulan ırak'ta federal bir kürdistan kurulduğunda mal bulmuş mağribi gibi üşümedi mi olm senin sermayen, müteahitlerin, iş adamların? ulan, yıllardır "kabile reisi" dediğin adamla sarmaş dolaş pozlar vermedin mi, ekonomik ilişkilere dayalı protokoller imzalamadın mı, ticaret anlaşmaları yapmadın mı? bir de sanki kürtleri çok düşünüyormuş gibi "birbirinizi yersiniz olm biz gidersek" falan diyor. olm önce sen bir gibtir git hele, bırak kim kimi yiyor onu kürtler düşünsün, sinek zütü kadar aklın var zaten, insanlara akıl vermekle ziyan etme onu da. bir de ülkesindeki onlarca nato üssüne bakmadan, ülkesinin savunmasından iletişimine, ulaşımından enerjisine tüm kaynaklarını abd ve güdümündeki ülkelere teslim etmesine bakmadan utanmadan amerika-israil emperyalizmi ayağı yapıyor insanlara. sanki kendisi dünyada çok giblenen, sözü çok geçen bir tebaanın mensubuymuş gibi. kıçı kırık esad'dan, sisi'den, iran'dan ayar üstüne ayar yemiş adamsın olm sen, ortadoğu'da en ufak bir yaptırım gücün yok, abd olmasa üzerine çullanacak araplar, farslar. neyin dalgası lan bu? olm sovyetlerden aldığın silah olmasa ingiltere'nin bir nahiyesiydi lan senin ülken. kime neyle artistlik yapıyorsun ya? şaka gibi. adam abd ve israil'i senden daha makul bulmuş ki yalakalanıyor. bir tarafta "vatan millet" ayağına anadilini kendi aranda konuşmanı dahi yasaklamış saçmasapan bir devlet, diğer yanda en azından özgürlük vaat eden abd israil. bu insanlar senin vatan, millet güzellemene kanacak kadar saftirik mi birader? oturup iki dakika "ulan bu insanlar niye bize böyle kinli" diye düşüneceğine hala vatan, millet, anti-emperyalizm edebiyatı yapıyor. güzel kardeşim adamlara hitap etmiyorsun ki. adamları ülkeye kazandırmak adına en ufak bir icraatın yok ki. e bari gibtir git, gölge etme.
      ···
    6. 6.
      +1 -3
      gibtir git artık huur cocugu sana ayıracak vaktim yok
      ···
    7. 7.
      +4 -1
      Fairuz el apoci önüncü nesil normal ve k*rt
      ···
    8. 8.
      +6
      Ulan huur çocuğu ARDAHAN demeyin ananızın amından süt getiririm ulan gibilmiş binler ARDAHAN TÜRKTÜR! hdp denen terör partisi %29 aldı zütünüz tavan yapmasın Oranın sahibi biz TÜRKLERiZ!
      ···
    9. 9.
      +3
      Siz anca bizim yarramizi alirsiniz huur evlatlari. Kac senedir teror teror anasini gibtigimin cahil gavatlari.
      Milleti daga kacirip eline silah veren sanki Turkler, amina koydugumun cocuk hirsizlari. He unutmadan imralidaki huur cocuguna selamlar.
      ···
    10. 10.
      +10
      ardexan değil ARDAHAN. benim memleketim lan orası. zütünüzden isim türetip durmayın dıbına kodugumun eşşekten bozma huur çocukları. Ardahan orası Ahıska Türklerinin vatanı. Bizim vatanımız. senin gibi kanı bozuk huur çocukları orayı nah alır . Tıpanız yer mi lan amcıklar.
      ···
    11. 11.
      +1 -2
      bu malla tartışana kadar bu başlıgı açan huur cocugunun anasını skmek lazım ki bunlara böyle prim veriyor. bnlar 100 sene sonra da konuşur 200 sene sonra da.,ülkemizi degil ülkeler kralı bölemez. avrupa asyanın göbegindeyiz atsınlar zütleri yiyorsa nükleer kendi zehirlerinde kendileri de boğulur. kara harekatı düzenlesinler o dağların arasından yiyorlarsa.her tarafımız denizlerle çevrili.ee dış güçler bizi alamayınca ne olacak iç güçlere başvuracaklar yani siz huur cocukları kürtlere verecekler desteği siznde zütünüz kalkkacak. o keleşleri babanız bedava göndermiyor
      ···
    12. diğerleri 9
   tümünü göster