/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 976.
    +11
    -neyi abla?birden fazla şey konuştuk.
    -bedel ödeyeceksiniz.hemde kanla sulandırılmış bir bedel.
    Ananı avradını gibeyim senin ifrit...
    -ne bedeli,ne demek,ne kanı abla?
    -sadece beklicez.
    Dedi abla en azından cevap ver günlerimiz rahat geçicek mi?
    -artık ifrit size ulaşamaz oğlum korkmayın ifritten.dedi ve oradan ayrıldık.

    Turanla birbirmize sarılıp anıra anıra ağladık.Bitti oğlum herşey bitti.En azından ifrit yok.Bedel de neydi bilmiyorduk ama en azından rahat bir uyku çekecektik.
    -Turan yarın hemen Mevlüt dedemi ziyarete gidiyoruz anlaştık mı?
    -Tamam oğlum yarın Mevlüt dededeyiz.Müjdemizi veririz.
    Evlerimize döndük güzel bir uyku çektik ve sabahın köründe uyanıp turanla kahvaltımızı yaptık dışarıda bir pastanede.
    Mevlüt dedeye doğru yola koyulduk.Başımıza gelenlerden sonra tedbiri elden bırakmadık.Sürekli çevreyi gözlemliyorduk.Şükür başımıza bir şey gelmeden dedeme varabildik.Hani size bir bedel ödeyeceğimizden bahesdiyordum ya.O gün bu gün işte panpalar...
    içeriye girdim Mevlüt ... 'le görüşücem dedim.Listeden kontrol ettkten sonra hastanede olduğunu söylediler.
    Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ne hastanesi ne diyosun abi?
    Xxx devlet hastanesine sevk edilmiş oraya gideceksin.Geçmiş olsun.
    Hay gibeyim ya,ulan ağlaya ağlaya çıktım.Turan gördü ne oldu oğlum iyimisin diye geldi yanıma hemen.Turan yürü devlet hastanesindeymiş dedem oraya kaldırmışlar iyi değil galiba.Ulan yolda gördüğümüz birine sorduk 1 saat kadar sonra anca ulaşabildik.Koşturdum içeriye Mevlüt ... ' le görüşecektim kendisi dedem,buraya kaldırılmış cezaevinden.
    Kadının sıfatsız süratı düştü birden.Ulan lanet olsun ne oldu biri mi bıçakladı ne yaptınız dedeme...
    Bir form doldurttular.Tek kişilik bir odaya doğru çıktım.Kapıda bir polis vardı.Kimliğimi verdim kendisine ve beraber içeriye girdik.Ulan dedem mahvolmuş amk.Uyuyordu.
    Gözlerimden boşaldı yaşlar.Onu o halde göreceğime ölseydim dıbına koyayım hepsi benim hatamdı.Uyandığında beni görünce o da gözyaşlarına hakim olamadı.Canının yandığı ve yaşadığı sıkıntılar o güzel gözlerinden belli oluyordu dedemin.
    Hani sonuçları alınmayan bir test vardı ya.işte o testin sonucunda Mevlüt dedemde akciğer kanseri çıkmış hemde öyle bir yerde tümör varmış ki dedem resmen çürüyerek ölecekmiş.Kimseye de haber verdirtmemiş isteği dışında da hareket edilmediğinden ben tesadüfen öğreniyorum bunları.
    Evet huur ifrite bedel ödetmiştim.Ödeyeceğim bir bedel de vardı ama bu kadar ağır mı?
    Belki de gerçek bir hastalıktı bu ifritin şerrinden uzak bunu hiç bir zaman bilemem ama dedemin bu hastalığının sorumluluğunu hep taşıdım içimde.Kanserden kurtulma ihtimali <0.00001 ihtimal.Bu yüzden kemoterapi de yapılmamış.Doktorlar bir kaç ay ömrünün uzatabileceklerini söylemiş ama dedem zaten reddetmiş tedavileri,son zamanlarını kemoterapi denen zehirden uzak geçirmek için.
    Mevlüt dedemin tümörü sol akciğer kapatacak şekilde ve soluk borusuna doğru bir şekil almış.Zavallı dedem hem nefes alamıyacak hem de yemek yiyemeyecekti.Öyle ki hastanede geçireceği bir aydan birazcık daha uzun bir süre sonucunda çok acı lar çekerek çürüyerek vefat etti mevlüt dedem.
    Bütün bu olan bitenlerden sonra 1.5-2 yıl kadar ağır depresyonda kaldım.Turan gördüğü rüyalardan yaşadıklarından etkilenip bazı paranoya belirtileri gösterdi.Mevlüt dedenin vefatından sonra bunlar Turanda daha fazla belirginleşmeye başladı.
    Daha ileri zamanlarda hayatımın en büyük doğrusu olan sporla tanıştım.Turanla olan muhabbetim hala devam zaten.Doğu kayıplarda nadiren feysbuktan fotoğraf flan beğeniyo iki üç trol yorum atıyor nadiren yan yana geldiğimiz oluyor da ne zaman diye sorsanız hatırlamam şuan.Abim de dedemin vefatına çok üzüldü.Yavşak kelin umrumda olmadı hiç bir şey.Kendisiyle bağım tamamen kopuk hala.Hala yapayalnız bir hayat sürüyorum sadece sporum abim,arada ziyaret ettiğim kaan abiler flan var.Bu arada hakanla müjde beraberler.Kaan abinin de onayıyla.Babam dediğim başka bir adamla tanıştığımı söylemiştim.Orası ayrı bir hikaye panpalar detaya girmemeye karar verdim.
    Hayatıma giren 1 kız oldu üniversite hayatımda o da epey uzaklarda artık,ondan yediğim kazıkta anlatsam sağlam bir roman olur.
    Benden bu kadar panpalar sadece hikayeme devam etmek için giriyordum sözlüğe son zamanlar epey bozuldu zaten veletlerini bile geçtim giriş yapamıyoruz sözlüğe.Allaha emanet olun.Ara ara ziyarete gelirim unutmayın beni,özel mesaj flan gönderin zaten sizlerden başka kimsem yok.

    edit: https://www.youtube.com/watch?v=1GX_4PgUhYo
    reelden tanıyan bir panpama yolluyorum bu şarkıyı.finalimizde bunla olsun
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Vay be neler yaşamışsın allah yardımcın olsun pampa. Hayrinin külleriyle dedeni göremedim ama
      ···
   tümünü göster