/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 951.
    +10
    Komşuya da olan biteni anlattım. işte yolda 2-3 tane karga bana doğru gelmeye başladı korktum abimde kapıyı açıyoken ben kargadan pençe yedin kulağıma, onun acısıyla ve telaşıyla da kapıyı aniden açtım abiminde tırnağı gitti diye. Abimde olan biteni burada öğrendi. Bütün bu yaşananlar sayesinde anlık yalan söyleme kabiliyetim tavan yaptı dıbına koyayım. Yaşananlar sana ne kattı derseniz herhalde en çok bunu kattı.
    Neyse sağolsun epey yardımcı olmuştu o gün 1. kattaki komşu. Teşekkür ettik eve kendi evimize çıktık. Abim ağrıdan kustu. Saate bakmak için telefonu elime aldım. Aklıma turan geldi direk. Aradığımda o da bizden bir saat kadar evvel kargalardan gaga yediğini anlattı. Bende durumu anlattım Turan'a.
    Sessiz sessiz bekledik bir süre telefonda.Çok gergindik.Bu lanetten kayıpsız kurtulmak istiyorduk.Bir şey daha yaşamaya tahammülümüz yoktu.
    Birden şimşek çaktı Mevlüt dede ne alemdeydi?Hay amk adam ha desen gideceğin kadar yakınıda değil saat olmuş akşamın kaçı. içim içimi yemeye başladı.
    -Olm Turan başımıza ne geldiyse eş zamanlı Mevlüt dedeyede bir şeyler oluyordu.
    -Hay pumpfiction ya hakkaten Mevlüt dedeye ulaşmamız lazımda oğlum nası gidicez.Hem sen muskayı alıcaksın.Önceliğimiz muska olmalı.
    -Haklısın amk.Bu iş artık bitecek Turan. Muskayı medyuma verir vermez Mevlüt dedemin yanındayız sözünü ver ama.
    -Anlaştık pumpfiction. Başım ağrıyor az uzanıcam ben.
    Dedi ve kapattı telefonunu turan. Panpalar içim içime sığmıyordu o gün.Öyle ki içime sığmayan şeyi yere göğe sığdıramayacaktım...
    Uyuyamadım bütün gece.Bu arada abimin de epey kötüydü ayağı. izin alıp yattı o gün.Ben ise sabahın köründe iş için yola koyuldum. Olan biteni kaan abiye anlattığımda güzel bir fırça yedim sabah " oğlum saf mısın sen hastalık kaparsın hayvanın pençesinden doktora gidip neden iğne yaptırmadın " diye. Hakkaten dıbına kodumun şeyi benim neden gelmemişti aklıma. Beni hastaneye bıraktı kaan abi. Güzel bir iğne sapladılar zütüme ulan ilaçta neydi hatırlamıyorum sanki şırıngayla zütüme kurşun enjekte ettiler dıbına koyayım mermi gibi kaldı orada kaskatı.
    ···
   tümünü göster