/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 951.
    +12
    kapının açılerken çıkardığı o kulak tırmalayan ses... kurtulmama saniyeler kalmış. kapıyı zangırt diye ittirp paldır küldür içeriye daldım.
    iblisin yandaşları gövde gösterisi yapıyordu resmen. Kapının önünde uçuşup tüm haysiyetsizlikleri ile beni hayattan iyice soğutuyolarlardı.
    Abimin iniltisi ile kendime geldim, ayağını tutmuş yerde kıvranıyordu.,hay amk aniden kapıyı açarken abimin ayak başparmağındaki tırnağı uçurmuşum.1. Kattaki komşu çıktı, noluyo demeye kalmadan yerde yatan abimi gördü,bir ona bir bana baktı sonra ten renginin giderek solmaya başladığını farkettim. kapının önünde gövde gösterisi yapan kargaları farketmişti.
    Kısa süre sonra abimin iniltileri ile kendine geldi komşu da yalnız epey tırstığı belliydi eblek sürat ifafesinden.
    Koştu yanıma geldi oğluım ne oldu sana pumpfiction?
    Pumpfiction mı?
    Lan aibm yerde yatıyo, benle ne alakası var diye içimden geçirirken şokun etkisinden çıktıkça kulağımdaki o derin acıyı hissetmeye başladım.
    Mavi bir tişört vardı üstümde o gün hiç unutmam sol omzum alabildiğine kan. abim hala yerde kıvranıyo.
    Zaman durmuş gibiydi. hiç geçmeyecek bir gerçekliğin içindeydim yine. Abim yerden kalktı sızlana sızlana sözdü bana öyle kapı mı açılır hayvanat diye.Bu arada kendi derdinden benim kulağı üstü flan farketmemiş bile.
    Normalde kızmazdı abim bana ama canının acısıyla biraz sert çıktı o an.
    Komşu bizi evine aldı. Hemen içeri geçip süratımı yıkadım, derin bir pençe izi orada kalacaktı ama ben turan gibi dikiş nakış işlerine girmemiştim allahtan.. Abimin turnakta nanay. Yalnız görüntü iğrençti panpalar.
    Tırnağın hemen hemen %80 i bağımsız kalmış, tırnağın altındaki deri yer yer kan içinde. Kalkan tırnak yer yer kırılmıştı da.
    Bu arada bende kulağıma peçete ile baskı yapıp kanamayı durdurdum üstüne iki üç tane yara bandı çaktım.
    ···
   tümünü göster