/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 951.
    +11
    sıradan sabah kahvaltısı,iş,eve dönüş ritüelimi tamamlamıştım.o gün epey yorgundum ve geç gidiyordum eve.ama gün malesef benim ritüelim dışında birinin emellerine de aitmiş.
    taşşak gibiydim. adımım atacak halim yoktu. lakin çok süre geçmeden adım atmaya bir hal olan pumpfiction usain bold'un taşağından fırlayan sperm gibi hızlanacaktı.
    eve bir kaç mahalle uzaklıktayken içimi bir fenalık bastı.
    çok geçmeden çevremde sniperların hedefini gözlermişçesine keklik gibi kala kalacaktım sokağın orta yerinde.
    midem bulanmaya başladı, hissediyordum kusacaktım hemde bütün iç organlarımı bırakırcasına...
    çöpe doğruldum, kafamı çöpe yöneltirken 3 karganın ejdaını gibtim dercesine bakışları altında kusmaya başladım yalnız çok korkuyordum, yersiz gelen kusmuğun korkusu değildi tabii ki.bu kargalar benim evime gelip sağı solu dağıtan o serseri kargalar gibi değildi beyler.
    bunlar ışidin militanları gibi kafamı koparmak istercesine bekliyorlardı. bunlar nuhun gemisine ağzında leş ile gelen o iblis kargalar gibiydi...
    bütün bunlar 10 saniye içinde gerçekleşmiştir panpalar. yanda bekleyen start görevlisi ateş etmişçesine koşmaya başladım, öyle korkuyordum ki aynı anda hem zamanı daha yavaşlaması için bükmüş hemde bilmem kaç sokak ötedeki evime sabiyeler içinde varmış bulacaktım kendimi.
    bu arada tam kusamamıştım ve yer yer kusuyordum koşarken.bu hissi size wc de sıçma işlemini erken sona erdirip zütün ağzında tak kalöış gibi tanımlayabilirim.
    evin önüne geldiğimde kargaların çok yaklaştığını farkettim.
    olamaz dıbına koyayım anahtarı çıkarıp acil dış kapıyı açmam lazımdı.
    elimi cebime attım tam heriey bitti derken abim dışarı çıkacakmış heyecandan farketmedim bile beni allak bulan görünce donakalmış o da .
    Filmlerdekinden daha gerçek ama o klişe sahneler gibi. abim kapıyı açtı. hani dersin ya filmlerdeki o adamlara ulan bakma arkana kaç:heh işte o gerçekten öyle olmuyo beyler.
    Kafamı çevirdim 2 karga biraz daha geride kalmış diğer tyson gay kılıklı karga yanımda bitivermişti. kulaıma bir pençe yedin. hepsi kafamı çevirip baktığım içindi.ah kafanı gibeyim pumpfiction ahh...
    ···
   tümünü göster