/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 951.
    +9
    devam ediyorum panpalar
    bu arada medyum ablada olan biteni anlattığımda epey bir içerlemişti bizim ritüeldeki olayları kaçırdığı için de ne yapayım turan puştu benden kaynaklı değildi olaylar sende biliyon.
    abim-turan-cafede günlük işler çerçevesine dönüş yapmak istiyordum artık. yorulmaya başlamıştım.ama malesef daha büyük acılar vardı beni bekleyen.
    bu arada alenen kargalar gelip gözetliyordu bizi.he bu arada medyum kargaların gözcü olduğunu söylemişti bana. yani bu ifrit pisliği ölmüş ama hala kalıntıları aracılığı ile varlığını hissettiriyordu bizlere.
    medyum ablayla olan görüşmemizin sonucuda şuydu beyler peder beydeki muskayı bizim medyuma sağ salim ulaştıracaktım. evet artık bir misyonum vardı. şimdi ifritin korkma vaktiydi!
    plan yapmalıydım. Yavşak peder çıkarsa çıkarsa duşa girerken çıkartırdı o muskayı ama zaten görüşmediğim o gavatın duş anına nasıl denk gelecektim. zaten pisin tekiydi kel yazın bile haftada 1-2 kere duş alırdı. bazen sütçüden olabilceğim gelmiyor değil aklıma,ya da doğumhanede karışmış olacağım...
    bu arada o keli duştayken yakalamam epey bir vaktimi alacaktı.
    malesef gerçek hayatta filmlerdeki gibi işlemiyordu hiç bir şey.
    peder beyin muska avına çıkmadan önce aralarda geçen bir gün bizim turan akşam pederine sigara almaya giderken 2 tane karga tarafından sağlam gaga yedi beyler. kafasında 2 tane güzel iz var turanın.

    edit:imla
    ···
   tümünü göster