/i/Devlet

  1. 351.
    +11
    erdem uğur

    dokuz eylül üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra bir süre vestel'de çalışan daha sonra aselsan'da işe başlayan erdem uğur, bir mutfak tüpü ve ona bağlı hortum yorganın altındayken yatağında ölü bulundu. yatak odasında ayrıca "dikkat gaz açık" şeklinde bir not da bulundu

    erdem uğur'un soruşturması 2015 in ocak ayının ortalarında bitti yani bu yıl.o yüzden erdem uğur'un çalıştığı projeler ve dolayısıyla aradaki bağlantılar şu an için intihar nedeni mi belli değil.

    savcılığın ulaştığı bilgisayar yazışmalarına göre, uğur, internet üzerinden üniversiteli bir kızla tanıştı ve aşık oldu. hiç yüz yüze görüşmemesine karşın genç kıza internette evlenme teklif eden, ancak reddedilen mühendis uğur, bunalıma girince intihar etmiş hatta etmeden önce kolay ölüm yollarını araştırdığı söyleniyor ama ben bunun doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum. yani kızla görüşmüş olabilir ama intihar bundan kaynaklı değil

    bir gazetede şunları okudum

    "cenaze namazına katılan üniversiteden sınıf arkadaşı, mezun olduktan sonra da sürekli görüştüğünü, en son 2 ocak 2015'te izmir’e geldiğini anlattı. arkadaşının geleceğe dönük planları bulunduğunu, ev almak için uğraştığını ifade etti. “Geleceğe yönelik palanları vardı. içine kapanık, antisosyal biri değildi. Herhangi bir ihtiyacı olduğunda atlar eshişehir’e, istanbul’a, izmir’e giderdi. arkadaşlarıyla görüşürdü. iki hafta önce de izmir’deydik. cumartesi günü de arkadaşlarımızla konuşmuş, şakalaşmış, espriler yapmış. Hiç öyle intihara sebep olabilecek yapıda değildi. mutluydu, herhangi bir sıkıntısı yoktu.“ dedi. en son iki hafta önce izmir’e gelen arkadaşının, kendisini çalıştığını iş yerinde ziyaret ettiğini de belirten erdem uğur'un arkadaşı, “sürekli görüşüyordum. çıktık, birlikte gezdik dolaştık, kafede oturduk. genelde mühendislerin içine kapanık olduğu söylenir ama o, canı sıkıldığında atlayıp eskişehir’e, istanbul’a gidiyordu. izmirli arkadaşlarımızla istanbul’da karşılacak kadar sık istanbul’a gidip gelen birisiydi. çok neşeli diyemem ama içine kapalı biri değildi. insanlarla iletişimi iyiydi. tüm arkadaşlarımızla konuştuk, hepimiz şaşırdık. intihar edeceğine dair en ufak emare gören arkadaşım yok. iki gün önce mesajlaşıyor ve espriler yapıyor.” diye konuştu. türkiye’nin sayılı özel şirketlerinden birinin(vestel) ar-ge biriminde çalıştıktan sonra aselsan’da işe başladığını kaydeden arkadaşı, orada sınıf arkadaşlarından başka çalışanlar da olduğunu, uğur’un ankara’da yalnız olmadığını söyledi."

    bu olay yeni oldu. tesadüf mü yoksa bu ölümler zincirinin devamı mı henüz bilinmiyor
    ______________________________________________________________________________________________________________
    Böylece bütün aselsan ölümlerini anlatmış bulunuyorum. Bulabildiğim her kaynaktan en güvendiklerimi seçerek bunları yazdım.ilk entrymde dediğim her şeyi yazdım. yani mühendisler neden öldürüldü, kim öldürdü, neden mühendislerde başkaları değil, olay sadece mühendislerle mi sınırlı yoksa daha eski tarihlere dayanan bir geçmiş var mı ? hepsini anlattım ve ülkemizde bu tür şeylerin nasıl unutturulduğunu anlamışsınızdır diye düşünüyorum. umarım başarılı olmuşumdur.

    yakında amerika'nın türkiye'ye, tarih boyunca attığı bütün kazıkları, kirli oyunları, suikastları, hükumetimizin hiçbir şey yapmadığı olayları, mağdur kalan askerlerimizi anlatacağım bir başlık açacağım ama önce doğru bilgi kaynaklarını seçmem gerek. beni takip edebilirsiniz.

    ve son bir not: bu mühendislerin ölümünü unutmayın. sadece bu mühendisler değil birçok önü parlak insanın önü kesildi bu ülkede mesela vecihi hürkuş, nuri demirağ, devrim arabaları ve belkide en önemlisi olan köy enstitüleri. hepsinle doğrudan veya dolaylı dış güç etkisi var. bunu durdurmak için en akıllı yöntemleri uygulamalıyız ülkemiz için...

    beni okuyan, yazmam için teşvik eden herkese,

    teşekkürler

    ccc baykus amca ccc
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      ellerine sağlık ya
      ···
      1. 1.
        +1
        teşekkür ederim. yazımı bitirdim. rahat rahat okuyabilirsin. yakında amerika'nın türkiye'ye, tarih boyunca attığı bütün kazıkları, kirli oyunları, suikastları, hükumetimizin hiçbir şey yapmadığı olayları, mağdur kalan askerlerimizi anlatacağım bir başlık açacağım. beni takip edebilirsin.
        ···
   tümünü göster