/i/Kurmancî

Tû bi kurmancî dizanî?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -2
    K*RTLERi NEDEN SEVMiYORUM?
    K*rtleri sevmiyorum. istedikleri kadar kendilerini şirin göstersinler, istedikleri ezilen halk triplerine girsinler ben bu halkı sevmiyorum. Bunun birçok nedeni var. Bunları kısaca özetleyecek olursam:
    -Türkiye'nin her türlü imkanından yararlanıp bu ülkeye, bayrağa ve Atatürk'e hakaret ettikleri için onları sevmiyorum.
    -Bu ülke de sanki tek fakir olan onlarmış gibi davranıp acıtasyon yaptıkları için onları sevmiyorum. Unutmasınlar ki bu ülke batıda da milyonlarca insan yoksul, fakir ve işsiz.
    -"K*rtçe konuşamıyoruz, dilimizi Öğrenemiyoruz" diye ağlanan bu halka Türkiye'nin birçok yerinde dil kursları açıldı ve katılımsızlıktan dolayı kapandı.
    -işçi olup 11-12 tane çocuk yapan ve çocuklarına bakamayınca"devlet bize yardım etmiyor!" diye ağlayan bu samimiyetsiz halkı sevmiyorum.
    -Kendileri milliyetçiliğin alası yaparken Türk milliyetçilerine "Faşist" diyen bu ideolojik bunalımdaki halkı sevmiyorum.
    -%70'lere varan oranda kaçak elektrik ve su kullanıpta utanmadan "Elektrik ve su bedava olmalı" diyen bu utanmazları sevmiyorum.
    -Hayvan haklarından ve hayvan sevgisinden bahsedip doğuda 100 bin eşeğe tecavüz eden bu halkı sevmiyorum.
    -Devrimci, sosyalist ve antikapitalist geçinip Amerika'ya her türlü yaltaklanan bu halkı sevmiyorum.
    -Barış ve kardeşlikten bahsedip her eylemde molotof, taş,sopa, bıçak gibi aletleri yanından ekgib etmeyen bu cani halkı sevmiyorum
    -15 yaşında ki kızlarını sırf para için 70 yaşında ki adamlarla evlendiren,"namus" adı altında masum kızlara kıyan insanlığın yüz karası olan bu halktan nefret ediyorum!
    -Zamanında Ermenileri gördüğü yerde kesen, katleden şimdi hiç bunlar yaşanmamış gibi "Ermenilere Türkler soykırım yaptı" diyen tarih bilincinden yoksun bu halkı sevmiyorum.
    ···
   tümünü göster