1. 51.
    0
    Panpa bende iki üniversite bitirdim blogta ve incisözlükte yazıyorum o dağdaki pkklılarıda benim karşıma gelse nasıl cinayet işleniyomuş görürsun.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa sende 2 universite bitirdin amabebek katili degilsin bunu tartisalim neden yapiyor nicin yapiypr aq evladi o zamn . Yada yapti mi gercekten yoksa devketin provakasyonlarimi o zamanki ?
      ···
      1. 1.
        0
        Bir ülkenin gelişmesini engellemek ve kontrol etmek istersen beyinlerini yıkaman gerek doğuda cahilleri kandırmak kolay, batıda düşünce sistemleriyle(eğitim, medya) gibi kanallarla kandırmak kolay farkındalık sahibi insanlar kimin ne peşinde olduğunu anlar düşüncenin özüne inerek. Bebek öldürmemişte olsa toprak almak için bir orgüt kurarak devletle savaşamaz, yenmesi çok zor.Ama demokrasi var ülkemizde kursun tek basına hükümeti alsın toprakları askeri, siyasi,parasal güç onda olduktan sonra hiçbirimiz başa çıkamayız. Dağda kaçarak yaşıyarak devlet kurulmaz toprak alınmaz ancak Türk milleti gibi kaçmadan ölümüne vatanı için savaşmadıkça birşeyler kazanabilirler onlarda da o kan varmı işte orayı tartışalm bence ?
        ···
   tümünü göster