/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +1 -1
    Emin olun bunun bir gibim bildiği yok. Adam elli sene sonra güneş batıdan doğacak diyor ısrarla bunu savunuyor gibtiğimin sığırı. sürekli bilimsel gelin, araştırıp gelin gerçeğe ulaşacaksınız diyerek sizin gibi konuya ilgisiz insanları kekliyor. Ülkemizin gençleri böyle konulardan bi haber olduğu için güzel yerden oynuyor. Her gibe atladığınız için de bunu kullanarak iyi prim yapıyor.

    Bu ruh hastasının yazılarını okuyacağınıza gidin bir kaç belgesel seyredin. Seyredin ki güneşin batıdan doğacağı ıspatlandı diyince "oha valla mı lan" diye atlayıp şukulamayın.
    ···
    1. 1.
      -1
      Bu başlığı ilk defa görüyorum. Açan adam paattt demis nedense. Beykusbey nefretinin sebebini anlamadim. Elli sene sonra gunes batidan dogacak dedim ama tahminiydi ve yorumlarda yazdim bunu. Belki daha once olabilir belki daha sonra. Benim yazdiklarim bilimsel veriler. Ve benim kesiflerim değil. Sana hodrimeydan
      ···
    2. 2.
      -1
      lan gibtiğimin salağı nereye senin yazdıkların ? facebooktaki sayfalardan kopyala yapıştır yapıp burda üstünlük taslıyorsun. seni 1.5 saatte çözdüm huur çocuğu.
      ···
    3. 3.
      -3
      Haha ezik misin lan sen? Face ya da discovery channel ne farkı var. Her yerde gercek bilgi mevcut. Bilimadamlari bulur internette paylasilir. Aksini ispat etmeye calis. Biseyler ogrenirsin. Bu cabalara girme özürlü
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster