/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    Gittim Erhan'a anlattım derdimi dedim Erhan zaten duymuşsundur ben bu kıza boş değilim. Sende takılıyosun bunla (aynı dersanedelerdi)dedim yap bi şeyler.
    Plan basitti beyler
    Bunlar dersane aynı sınıftaydı. Rehberlik mi türkçe mi ne gibindirik bi derste her hafta derse girmeyip dışarda takılıyolarmış cafede falan.
    Dedim ben seni o gün arayım mahsustan nerdesin geliyim gibi sende beni çağır.

    En sevdiğim gömleğimi giydim bir de kot çektim altına dedim bu yeterli olur takım elbiseyle gidicek halimiz yok aq.Erhan 4 buçuk demişti.Çıkana kadar evde volta attım. konuşma provaları. google'a kızla sohbet konuları falan. Neyse saat geldi. Gittim Bakırköy'e aradım Erhan'ı Erhan da dedi gel oturuyoz x cafede. Gittim ama heycanlanmayada başladım. Cafeye girdim.2.kata çıkarken heyecandan patates sıçıyodum ak.Son bi nefes alıp kata adımımı bastım. Gördüm onları gittim yanlarına nası girsem muhabbete diye düşünürken Erhan sağolsun hemen .Hoşgeldin kanka gel otur dedi yana kaydı falan .Bende merhaba dedim oturdum.(ne saçma bi giriş amk)2 kız 1 tane çocuk bi de erhan oturuyolardı.
    çocuk değişik bi şeydi entel bi şeye benziyodu (hiç sevmem amk böyle tilperi)diğer kız da güzel olmasada bakımlı bi kıza benziyodu. Selin aa sen bizim okuldaydın değil mi falan dedi sohbet ettik beyler. Ellerim nasıl terliyodu anlatamam ama belli etmemeye çalışıyodum. Okul hakkında falan konuştuk. Kavga hiç olmamış gibi falan davrandı.30 dakika sonra boş ders bitiyo derse yetişmemiz lazım biz kalkalım dediler. Erhan dedi ben diğer derslere girmiycem. Diğer üçü kalktı.biz erhanla oturduk. Selin gitmeden arada bi uğra dedi. Aptal aptal sırıtarak tamam dersanem 4 buçukta bitiyo zaten dedim.(Dersaneye gitmiyodum)

    Erhan'la olayın kritiğini yaptık. Kanka bu kız boş değil sana falan dedi. Sevgilisiyle de ayrıldılar ta 10'un sonunda hemde kanlı bıçaklılar bence fırsat bu fırsat dedi. Dedim ben her hafta gelirim Erhan.Sen ara yeter

    Ayaklarım mutluluktan yerden kesilmişti amk. işerken,yemek yerken bile gülümseyerek mi gezer bi insan. Evdekilerede uyduruyodum bi şeyler
    ···
   tümünü göster