/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +4 -2
    Dedelerinin marifetleriyle övünenler ahmaklardır. O sebeple bu bilgiler ovunmek degil tarihtir. Yüzüklerin efendisindeki orklar orkhun demektir. Yani o filmde Türkleri aşagilama vardir. Siyonizm insanlikla oyun oynuyor. Köle olacaksaniz bile cahil köle olmayin. Buyrun:

    Türkler, Maide 54 ve yüzlerce Hadis ile övülmüş, evliyalar, bilginler, bilim adamları ve Peygamberler çıkarmış bir millettir.
    Oğuz Han, Bilge Kağan ve Mete Han ile aynı kişidir ve Bilge Kağan Yazıtları ile Kehf Suresi'nin nerdeyse aynı olmasından ve isminin anlamından dolayı Zülkarneyn'in ta kendisidir.

    Medeniyetlerin doğup gelişim sergilediği yerler hep Türk toprakları olmuştur, sayıları, ilmi, fenni, Dünya, Türkler'den öğrenmiştir. Hz ibrahim'in de Sümer Türkleri'nden çıktığını, 3. eşi Kantura'nın da Türk Prensesi olduğunu, Türkler'in Maide 54 ve yüzlerce hadis ile korunduğunu, alimlerin ve bilginlerin en fazla Türkler'den çıktığını da hatırlatırız.

    Bazı Avrupalı tarihçiler der ki: ”Dünya tarihinden Türk tarihini çıkartırsanız, geriye anlatacağınız pek birşey kalmaz.”
    Bazı Müslüman Türk araştırmacılar der ki: “Türkler’i övmek, şeytanın ve şeytanın maşalarının düzenini bozmak demektir.”
    Gene D. Matlock'un "Hepiniz Türksünüz" isimli kitabını da incelemenizi öneririz.
    "Türkler size dokunmadıkça, sakın siz de onlara dokunmayınız. Çünkü Kanturaoğulları, ümmetimin liderliğini ele geçirecektir." Hadis-i Şerif.
    "Ey iman edenler ! içinizden kim dininden dönerse bilsin ki Allah bir kavim getirir, onları sever. Onlar da Allah'ı severler. Onlar Müslümanlara karşı hoşgörülü, kafirlere karşı zorlu, sert ve şiddetli olurlar. Allah yolunda cihad ederler. Kendilerini kınayanların çekiştirmesinden yılmazlar. Bu özellik, Allah'ın bir lütfudur ki onu dilediğine verir." Maide 54. Müfessirlere ve Alimlere göre burada kastedilen kavim Türkler'dir.
    "Ey Türk Milleti ! Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilmini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine gel." Bilge Kağan.
    ···
   tümünü göster