/i/Devlet

  1. 151.
    +29
    gençler saatlerdir yazıyorum gözlerim ağrıdı. hala laf işitiyorum bu kadar ayı mısınız biraz anlayış gösterin.

    zafer oluk'un çarpıldığı trafonun 2 yıldır arızalı olduğu ve tamir edilmediği ortaya çıkar. herhalde yarım yamalak tamir etmişlerdir ama yeterli olmamış. babasının daha sonra dediğine göre oğlunun ölümünün kaza olduğuna ihtimal vermiyor ve doktorları orada o saatte ne aradığına dair şüpheli buluyor. herhangi bir hukuksal bilgi yok bile...

    zafer oluk'un ölümünden sonra bir iddia ortaya atıldı. bu iddia zafer'in aselsan'da, türk savunma sanayine çok önemli katkı sağlayacak bir projede çalıştığı yönündeydi. tıpkı burhanettin volkan gibi hayatını kaybetti.

    zafer oluk elektriğe kapılmadan bir gün önce annesi ile yaptığı 1,5 saatlik telefon görüşmesinde "ne olur beni buradan kurtarın" dediğini aktarıyor baba ahmet oluk ve bu görüşmede askerde çok büyük baskı gördüğünü söylediğini ekliyor. çevresinin "süper beyin" olarak tanımladığı ahmet oluk böylece hayatını kaybediyor.

    not: zafer oluk dosyası çok bilgi içermiyor. yani özet falan geçmedim. olay aynen böyle. meslek hayatında bir pgibolojik rahatsızlık yaşadığı bilgisi yok. arkadaşları tarafından içine kapanık, sessiz ama özünde eğlenceli biri olarak değerlendiriliyordu.

    sıra bir diğer mühendis olan ve kamuoyunda en çok bilinen isim olan hüseyin başbilen'de
    ···
    1. 1.
      +20
      icimizde dışimizdan daha cok hain var mk
      ···
   tümünü göster