/i/Devlet

  1. 76.
    +29
    ve araya bir süreç girer...

    askerliğini ankara'da yapan burhaneddin, bir gün asker ortdıbını çok iyi bilen astsubay emeklisi babasıyla konuşurken kendisine çok büyük bir baskı uygulandığını söyler.o sırada tanıştığı bir hanımefendiyle evlenir ve buna rağmen eve çıkmasına izin verilmez. burhaneddin buna bağlı olmasa da bir kere daha pgibolojik bunalım geçirir ve birlik komutanına özel bir pgibiyatr ile görüşmesi için izin istemeye gider. birlik komutanı biz seni hastaneye yollayacaktık der ve sabaha hazır olmasını, ambulansın kendisini gelip alacağını söyler.

    sabah olduğunda ambulans gelmez ve burhaneddin asteğmen kendisine verilen nöbet yerine ağır bir pgibolojik durumda giderken elinde g3 vardır. kafasına sıktığı tek bir mermi ile intihar eder.

    eski asker babası böyle bir şeyin yönetmeliğe aykırı olduğunu, rahatsızlık geçiren bir personelin görev yapmasının sakıncalı olduğu konusunda kesin kuralların olduğunu söyler röportajda.
    ···
    1. 1.
      +9
      aynen en ufak bir kanıtlanmış pgibolojik sorunu olanlar, silahsız nöbet tutar. burada bir takluk var.
      ···
      1. 1.
        +4 -1
        bence pgibolojik sorunları olanlar nöbet bile tutmaz normal şartlar altında. varsa askeri hastane tedaviye gönderilir.
        ···
      2. 2.
        +3
        nöbet tutmaya elverişli değildir raporunu rdm verir o da askeri hastane onaylı olması lazım, raporu almak zordur, ama bölükten bölüğe değişir, eğer asker sıkıntısı varsa ve nöbet yerleri çoksa silahsız nöbet tutanlarda oluyor silahlı bir kişiyle beraber.
        ···
      3. 3.
        +3
        tabi ki nizamiyede falan silahsızlar da var ama bu adamın rahatsızlık geçirdiğini komutan zaten biliyor. olay bu zaten
        ···
      4. 4.
        +9 -12
        g3 deyince telefon zannettim
        ···
      5. 5.
        -1
        Hahahahaha
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster