/i/Devlet

  1. 76.
    +24 -1
    kusursuz denebilecek kariyere sahip olan ve çok kritik bir görevde çalışan mühendis burhaneddin volkan'ın pgibolojisi çok ağır hasar görmüştü.10 gün evden çıkmadı ve kendisini gerçek anlamda annesi ağızdan besledi. burhaneddin size az önce sözünü ettiğim uçuş kontol sistemleri projelerinden birinde çalışıyordu ve herhalde işinde çok iyi olacak ki birileri ondan rahatsız olmuş.

    10 günün sonunda burhaneddin bir pgibiyatr ile görüşür. doktor kendisine ilaçlar yazar ve babasına malum şüpheli ölümlerden dolayı işine devam edemeyeceğini söyler. tedavi 2 yıl sürecektir.

    annesi ve babası tamda neşesi yerine geldi diyorken burhaneddin babasına "baba memlekette en güvenilen kurum hangisi" diye sorar. astsubay emeklisi babası "silahlı kuvvetler" cevabını verir.ve burhaneddin 2 yıllık tedavisi devam etmesine rağmen ısrar ederek askere gideceğini söyler. ailesi ilk başta tabi ki kabul etmez ama en sonunda burhaneddin ikna etmeyi başarır.

    acemi birliklerinde sadece askeri eğitim, temel teknikler gösterilmez. birliğe çıkmadan önce asker olacak kişinin varsa bir rahatsızlığı, kullandığı bir ilacı, çıktığı birliğe iletilir.son derece sıkıntılı bir süreç yaşayan burhaneddin asteğmenin bu bilgileri birliğine gönderilmez.
    ···
    1. 1.
      +8
      bilgileri neden göndermiyolar amk tepem attı bak şimdi
      ···
    2. 2.
      +8 -2
      Fazla uzatmana gerek yok arkadas f16 larin içindeki yazılımı açmıştı normalde şifreli yazılım ama bu arkadas yazılımı görebilecek kıvama gelmişken Adami öldürdüler boyle coook ölen çalışan var ama devlet adamları çıkıp bi tak demezler ANCA ulkeyi giberler bakın gelişiyoruz derler 1 mühendisine sahip çıkmazlar
      ···
      1. 1.
        +6
        tam olarak öyle değil. yerli uçuş kodlarını, yazılımlarını üretmemiz söz konusuydu.
        ···
      2. 2.
        +2
        Benim bildiğim f16 yazılımını kırmak üzereymis bilindiği üzere Amerika izin vermiyo kodların açılmasına
        ···
    3. 3.
      +5
      https://www.youtube.com/w...=LLb2XAsuCs3rBgjo5Y-Z0seg DiNLEYEREK OKUYUN TÜYLERiNiZ DiKEN DiKEN OLUCAK
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster