1. 1.
    +152 -9
    OYUN DEYiP GEÇMEYiN! ÜLKEMiZiN ADINI HER YERE YAZALIM.
    EA bu yıl tam 2 bomba patlatarak hem FIFA 16'yı Türkçe Dil seçeğiyle piyasaya sürdü, hem de PTT1.LiG'ide oylamaya koymuş bulunmakta.Ama bunun için önümüzde çok büyük bir engel var. Geçen yıl oylamayı 10. sırada tamamlayan Ukrayna Ligi şuan 150bin küsürat ile zirvede yer alıyor.PTT 1. LiG oylama da 135 bin küsür geride. El ele verip Türkiyemizin en büyük 2. olan ligimizi FIFA 16'da görmeyi istiyor isek, oylama bitene kadar her gün siteyi ziyaret ederek oyumuzu kullanmalıyız ve çevremizi oy kullanması için yönlendirmeliyiz.Peki nasıl oy kullanırım? Aşağıdaki linke tıklayarak resmi siteden oyunuzu her gün verin lütfen.
    http://www.fifplay.com/fifa16-leagues-vote/ adresine girip 10 sn de oyunu ver çık. Herkese teşekkürler şimdiden.

    edit:beyler başlığı açmadan önce 135 bin oy fark vardı şimdi 100 bin oy fark var hadi incinin gücünü gösterin yüklenin ptt birinci lige facede twitterda büyük sayfalarda paylaşın millet görsün.

    up up up up up up up up

    edit2:beyler son durum

    1-brezilya ligi : 150 bin oy
    .
    .
    .
    9- türkiye ptt ligi : 80 bin oy

    başlığı açmadan önce 135 bin oy fark vardı şimdi 70bin oy fark var beyler.kapanmıycak bi fark değil .israil ligi thai ligi bile bizim üstümüzde.en azından israili geçelim yüklenin beyler başka sözlüklerde üyeliği olanlar paylaşsın herkes görsün.

    up up up up up up up up

    ÖNEMLi EDiT: google chrome kullanıyorsan, zenmate eklentisini chrome ekle. Ardından ufak bir kaç adımda zenmateyi etkinleştirirsin. Ardından o program ile, sürekli ip değiştirerek, oy kullanabilirsin. Bu şekilde varsa zamanın, bini aşkın oy kullanabilirsin.
    Eğer eklenti çalışmazsa, hotspot shield elite versiyonunu torrentten indirip onunla yapabilirsin.
    Birde hidemyıp diye bir program vardı sanırım, oda oluyor kısaca ip değiştiren herhangi bir program ile yapabilirsin. internetten araştır, ip değiştiren programlar bol. Kur birini kullan, değiş oy ver değiş oy ver, böyle böyle yapabilirsin.

    HERŞEY TÜRKiYE iÇiN UP UP UP
    ···
   tümünü göster