/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +4
    Nathan Rotschild: Eğer bir ülkenin servetini kontrol edebiliyorsan, kimin kanun yaptığı pek de önemli değil.
    Thomas Jefferson: Bağımsızlığımızı sürdürmek istiyorsak, bizi yöneten kişilerin, bizi borçlandırmasına asla izin vermemeliyiz. Seçimimizi her zaman yapmak zorundayız; ekonomimiz, özgürlük, bolluk veya kölelik. Kamu borcu, korkulması gereken en büyük tehlikedir. Her jenerasyonun üzerine düşen görev, borcunu uzatmadan ödemesidir. Eğer halk, kendi parasının özel bankalar tarafından kullanılmasına izin verirse önce enflasyon, sonra deflasyon olur. Bankalar ve ortakları, büyümeye devam etmek için, her geçen gün insanların mallarına el koyarlar, ta ki birgün çocukları evsiz uyanıncaya dek, ki onların babaları ülkeyi kanları ile kurmuşken.
    insanları kendi bankaları olduğuna inandırmak. Örnek: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası. i harfi yok, bu durumda bizim de bir bankamız yok. ABD'dekinin ismi: Federal Reserve. Bunu kanunlaştırdıklarında, Vergi ve Vergi Kanunu Takip Ajansı IRS'yi de kanunlaştırdılar.
    Bankerler, para basmak için aradığı gücü yakaladı. Bastıkları paraları, bankalarımıza ve hükümetimize faizli borç olarak veriyorlar, kendi ülke paramıza borç yazıyorlar, daha fazla para basıyorlar, öyle ki her bastıkları para yüzünden önceki para değer kaybediyor. Ödediğimiz vergiler devlete gitmiyor.
    Kazancı değil enflasyonu vergilendirirler ve enflasyon ne kadar yükcikse o kadar kazanırlar.
    John F. Kennedy, FED ve IRS sistemine karşı çıkan son ABD başkanıydı.
    Her kim, güvenliği için özgürlüğünü verirse, hiçbir şeye layık değildir.
    ···
   tümünü göster