/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +26 -4
    ses konusunda ciddi sıkıntım olduğunu zaten biliyorsunuz, geçen hafta da sınavda buna benzer bişey yaşamıştım: (bkz: lys sınavında nasıl karakolluk olduğumu)

    olay dün gece gerçekleşti, yattım kalktım hala elim ayağım titriyor sinirden. uykumun en masum ve çetrefilli yerinde güzelce de bir rüya esnasında yataktan birden irkildim. apartmandan yıkılırcasına sesler geliyordu. yataktan kalktım bizimkilere baktım, kimse uyanmamış daha. o sırada kapı çaldı, gittim açtm kapıyı davulcu. bir yandan zillere basıyor, bir yandan şangur şungur davula vuruyor. orta yaşlı bişeydi. dedim dayı napıyon sen bu saatte. insanları sahura kaldırıyorum evladım diyor bak bak özrü kabahatinden büyük. dayı dedim yıl olmuş 2015, sahura kalkacak insan zaten alarmını kurar kalkar. senin böyle apartmanı yıkarmışçasına davulla apartmana girmen, diğer oruç tutmayanlara saygısızlık dedim. milletin hastası var, işe gideni var napıyon allah aşkına çık git dayı benim canımı sıkma gece gece dedim. bu söylene söylene iniyor şimdi aşağı ama duyuyorum.. ne değişik insanlar var ya rabbi sen sabır ver falan diyor. ulan değişik burda varsa 1 değişik en büyük değişik sensin amk. mahallede dolaşmak yetmiyor bide apartmana girmiş milletten 3-5 bişey koparabilmek için. neyse bu iniyor yavaşça kapıda bekliyorum ben apartmandan çıkmasını, ben içeri girdim sandı heralde. vurmaya başladı yine davula. bana sinir oldu sanırım gider ayak 1 ipnelik yapayım diye düşündü tahminimce. sen misin bunu duyan indim hemen aşağı. ey laftan sözden anlamayan ganı bozuk davulcu, herkes bu bomba patlama sesini duymak zorunda mı şerefsiz dedim allah ne verdiyse giriştim buna aldım elinden sopayı davulu da girişiyorum buna. neyse patlattım davulunu da. bir daha seni buralarda görmiyim yoksa birdahakine bu davulun sopasını zütüne sokarım haberin ola dedim ve girdim içeri. yemeğimi bi hışımla yedim, niyetimi ettim ve yattım.

    hayır biz de oruç tutuyoruz eyvallah da hiç düşünmüyor musun bu apartmanda bir sürü daire var, çeşit çeşit insan var. herkes tutuyor mu bakalım? hem senin beni uykumdan mahrum etmeye ne hakkın var? sen apartmana gelip mehter marşına girince herkesi uyandırıyorsun haliyle saygısız pekekent. böyle duyarsız binleri gördükçe çıldırıyorum beyler.
    ···
   tümünü göster