/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    ---Bazen Yapabildiğin En iyi Şey 2---

    bir anamın kızlık soyadını sormadıkları kalıyor, sanki şirkete genel mudur alacaklar amk, neyse sakin bir sekilde tum soruları cevaplıyorum, en sonunda can alıcı soruyu soruyorlar;

    - mert bey bu pozısyon icin ucret beklentiniz nedir?
    - efendim bu konuyu sizin takdirinize bırakıyorum, sırketınız kurumsal bir firma (buna halk arasında yalakalıkta deniyor panpalar) ve sizin ucret skalanızın adil olacagını dusundugum icin bir rakam vermek istemiyorum.
    - mert bey bizim bu pozısyon icin verecegimiz rakam 700 tl artı sigorta, yemek ve yol parası seklınde.

    siz hic birisinin yuzune gulumserken aynı anda icinizden yuzune karsı bildiginiz kufurleri ettiniz mi? ben o an bunu yaptım panpalar, ama artık bir yerden baslamam gerekiyordu ve elimde baska bir koz yoktu.

    - anladım, peki benim icin uygundur.
    - tamam mert bey biz degerlendirip sizi tekrar olumlu ya da olumsuz arayacagız

    amk 700 lira para verıyosun birde halen degerlendiricem diye hava atıyorsun, seytan diyor gibtir lan amcık, ben 700'e eywallah dıyorumda sana ne oluyor diye vur yumrugu masaya, ama yapamıyorsun iste, peki diyerek evin yolunu tutuyorum.

    evde hesaplar karısık, bu para ile aclıktan ölürüm ancak belkide kendimi kanıtlar ve kısa surede terfi edip maaşımada zam alabilirim seklınde motıve olmaya calısıyorum.
    ···
   tümünü göster