/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +2
    Logosun anasini aglatmistim 80 lik charlar seri oldugum icin 80lik priest yerine 59 lvl olan beni alirlardi savaslarda. Ardream karus towna potla girerdim tassak gecmek icin millet sinirden alt f4 cekerdi yine townu basicaklar diye .

    Daha sonra bozdu amk oyunu bi heves etmistim tekrar basliyim diye ulan bi baktim kanat gelmis o degismis bu degismis millet +10 item takiyo camasir suyunda yikanmis gibi shell takanlar vardi amk . en son duyduguma gore de serverlar birlesmis isimler degismis oyun tak olmus millet koxpun amina koymus eskiden boyle pislik koxplar yoktu amk adam oyunu acmadan programla 2 3 party adam acip slot donup sonra da gb falan kasiyo diye duymustum.

    neyse liseliler bilmez hatta unililerin bazilari hala bilmez luferson ve emcnin olmadigi zamanlar vardi . o zamanlar cok guzeldi be bulsam eski 1098 server arada bi girer oynarim yine .o tadi hicbiceyden alamiyosun cunku .
    ···
    1. 1.
      +1
      ben lufersona hiç alışamamıştım zaten hep brethe gelin diyodum.
      ···
    2. 2.
      +1
      he amk o kocaman luferson züt gibi kalmıştı yala eslanta ne güzel yukardan girerdik a.q 40 levelde eslanta gitmek ayrı bi zevkli item yok ama eslanttayız felan
      ···
   tümünü göster