/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Yeni üye zımbırtısından dolayı gönderemiyorum yavaş yavaş anlatıyorum.

    Ben karı kız konularında çok şanssız bir gençlik geçirmedim. Özel okul ve lise çıkışlıyım ve tabi bunun nimetlerinden de az da olsa faydalandım ama yaşadığım coğrafyanın iklimi elverdiği düzeyde tabiki de. Bir çok kız arkadaşım oldu ve onlarla bişeyler paylaştığım için hep mutlu oldum pişmanlık yaşamadım hiç çünkü hepsi bir tecrübeydi ve gelen bana bir şeyler katıp gitti ama 1 tanesi hariç ve hala keşke olmasaydı dediğim 1 tanesi o da.

    Öncelikle şunu söyleyelim üniversiteye geçene kadar milli olmadım ama kızlarla münasebetlerim oldu tabikide ellemeler koklaşmalar öpüşmeler vs. hatta ilk öpüşmemi 6. sınıfta tatlı kısa boylu 1 kızla yaşamıştım ve bu bir gelenek haline gelmiş her öğle arasında yapılan bir aktiviteye dönüşmüştü eğlenceli ve bir o kadar da tatmin ediciydi tabi o zamanlar veletsin daha neticede.
    Gel zaman git zaman tabi bu kız arkadaşların değişmesi yeni gelenlerle daha farklı şeyler yaşama çabaları vs derken ilerledi ve lise 3 X'le çıkmaya başladım. X aslında senelerdir tanıdığım ama gidip 1 defa bile muhatttap olmadığım bana tamamen aykırı hiç bir bağım olmayan ve tamamen iyi niyetle benimle konuşup sonradan ilginç bir şekilde tavladığım kız manitam.
    ···
   tümünü göster