/i/Devlet

  1. 1.
    -1
    yutkunmadım bile. insanlar ölmek zorunda zaten. savaşlar bir seleksiyondur. dünya nüfusu dengede tutulmak zorunda. inan bana o kadar gereksiz ve saçma ölüm var ki savaşlar normal bir sebep.
    ···
    1. 1.
      0
      BU SAVAŞ DEĞiL ZULÜMDÜR . http://imgim.com/1140521-suriyesavasi17.jpg
      Vay anasını ya boyle düşünenleri de gördük . Sizin gibiler yüzünden dünya bu halde ya zaten . insanlar ölmek zorunda ne lan ? Tamam elbette ölümler doğumlar olucak fakat normal ölümle savaş farklıdır . Şimdi uç bir örnek vericem yarın ülkemize girip bizleri alıkoyup öldürüp sonra kadın ve çocuklara tecavüz edip öldürürlerse boyle düşünücekmisin ? Sonucta bunlar olmak zorunda mı diyeceksin . Tamam bu uç örnek dediğim gibi. SENiN MANTIGINLA BAKARSAK HERŞEY OLMALI ZATEN SAVAŞLAR MI DERSiN SERiKATiLLERMi SONUCTA HERKES BU POPÜLASYONU OLUSTURYO
      ···
    2. 2.
      0
      örneğin çok saçma cevap bile vermeyeceğim. ama şöyle düşün bundan 1500 yıl önce olan bir savaşta dünya nüfusunun 2m olduğunu farzet. bir savaşta 20bin kişinin de öldüğünü düşün. günümüze endeksli hali en aşağı 500milyon fazla insan demek bu da dünya kapasitesini aşmak demek. savaşlar doğal seleksiyondur. bu zayıf insanlar için acı ama gerçektir.
      ···
    3. 3.
      0
      Benim söylemeye çalıstıgım şey şu . Savaşlar elbette olacak ama bu zulümdür
      Savaştada Hakkı Savunmak Gerekir Zaten
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster