/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +19
    14-15 yaslarindayim ergen ergen takiliyoruz hatunla, o zamanlar evin altinda da dev bi oyuncakci vardi ben de heves ettim ulan burada calisayim hem helikopter falan ucururum eglenirim diye. babam konusmus tamam gelsin takilsin burada demisler.
    ilk gün gittim kocaman camlari sildirdi amina koduklarim, hafiften de hava serin üsütmüsüm heralde. aksam kizla yine gezik dolastik 5, 10 lira cebime koymustu patron git dondurma ye diye, hatuna da ismarladim bi tane yaliyoruz sokakta, hava hala serin.
    sabah icin sozlestik kizla yine ise gitmeden yanina gidicem iki sohbet edicez, zaten ise saat 8de gidiyorum 7de kizla bulusucaz aklimi gibiyim sabahin köründe kizla napicaksak, neyse oturduk beraber iki sohbet muhabbet derken benim midede bi hallenmeler olmaya basladi ayaga kalkiyorum bisiler anlatirken sekil yapar gibi oradan oraya adimlar atiyorum ama hikaye amk haldir huldur saliyorum bir yandan ama banamisin demedi amk zütü.
    daha fazla dayanamayacagimi anlayinca kiza dedim hadi sen eve git ben de ise gidiyim falan, kiz cikti evine ama ben nasil kosuyorum topuklarim zütüme degiyo. geldim caminin tuvaletine fakat kilitli, o gün ateist oldum zaten. neyse yardirdim eve tam asansörde benim züt artik resti cekti ne var ne yok saldi. eve girip tuvalete bi kosusum varki sormayin binler arkamda iz birakmisim bir de. aylarca annemin babamin dalga konusu oldum amk.
    sonrasinda ise gittim mi? tabii ki hayir! 2 ay boyunca da görünmemek icin apartmanin arkasindan bahce demirlerinden atlayarak girip ciktim eve.
    hatuna gelince, hatunda eve cikar cikmaz camdan bakmis napiyorum diye, cami tuvaletine kosarken, ardindan kapiyi tekmelerken, baktim olmuyor zütümü tuta tuta eve kosarken hepsini görmüs amk. bi daha kizla da görüsmedim utancimdan.
    evet hala utanirim
    ···
   tümünü göster