/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +1 -2
    Lan dıbına koydumun salağı yalan yanlış bilgilerle kandırma milleti amk beyinsizi 6. Kitapda jon Snow bölümü yok bile kim kimi canlandırdırıyor aptal yaratık.2. Olarak da ejdere sadece targaryenler binebilir çünkü onlara ait ejderhalar targaryen dışındaki herkese zarar verir. Dıbına kodumun salağı siz cahil olduğunuz için game of thronesu dizisi için izlediğinizden kitapdan bihabersiniz.O yüzden yaşayan başka Bi Targaryen olduğunu da bilmiyonuz gibtir git kaybol şimdi şurdan amk aptalı

    Edit:Starkların kökü kurudu adam hala starklar yönetik diyor amk. Bran üç gözlü karganın yanında, rickon nerde bilen yok, arya braavosta, sansayı zaten dizide gibtiler(kitapda sansa vadide kalıyor amk littlefinger onu yanından ayırır mı akıl var mantık var)
    ···
    1. 1.
      0
      jon snow targaryen panpa lynna stark ve rhaegar targaryennin çocuğu

      ned stark onurlu bi adamdı onun bini olamaz ayrıca robert jonun annesini sorduğunda ned konuyu kapatmak istedi yüzü düştü
      ···
    2. 2.
      0
      kardeşim o dediğin sadece bi teoriden ibaret onu bende okumuştum ama şöyle bi mantıksızlık var : Lyanna kaçırıldığında robertın isyanı eyriede başlıyor vede lyanna taa dorne da ölüyor. Düşün kral toplarına kaçırılıyor ama dorne da ölüyor. Buda demek oluyor ki isyan başlayınca lyanna da kaçıyor vede o kadar kısa sürede rhaegar ile o işi yapması mümkün değil.

      Edit:Lyanna sarı saçlı rheagar platin rengi saçlı renkli gözlü sence onlardan siyah saçlı siyah gözlü çocuk çıkar mı ?
      ···
    3. 3.
      0
      ona bakarsan ned stark da kahve kumral o zaman jon hiç olmasın. ayrıca ned onurlu adam karısını aldatmaz
      ···
    4. 4.
      0
      Panpa hatırladığım kadarıyla ned stark savaştan çıkmış ve içmiş olduğu için yaptı o olayı. Dizi de de geçiyordu hatta bu diyalog.
      Birde şu "ned stark da kahve kumral o zaman jon hiç olmasın" olayını anlamadım tam olarak
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster