/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6 -2
    http://imgim.com/fft99_mf4969384.jpeg
    Herkes biliyor ama kimse dile getirmek istemiyor.iç savaş kapıda.PKK 30 yıldır dağda çözüm alamadı artık şehirlere iniyor.Hergün bir yenisi eklenen kaçak cephaneliklerde bunun kanıtı.Düşmanımızın bir adı var.
    YDG-H
    PKK'nın gençlik yapılanması.Gençlik lafına takılmayın.Çünkü en deneyimli PKK'lılar bu yapının içinde.81 ilin hepsinde hücreleri var.Doğu ve güneydoğu istanbul ,izmir ,Ankara gibi kürtlerin yoğun yaşadıkları yerde oldukça etkinler.
    Roketatar kaleşnikof glock gibi silahları var.Suikast el yapımı patlayıcı ve bilimum gerilla savaşı taktiklerinde uzmanlar.Ben istanbul gazi mahallesinde bu adamların içinde oturuyorum.
    inanki çok tehlikeliler.Askerliğimi Bingöl'de yaptım.Ben oradayken bu yapı daha yeni yeni kuruluyordu.Birgün bir köy evine baskın yaptık.
    içerden karakoldaki silahlardan daha genç daha kaliteli silahlardan çokca çıktı.Bu silahlar YDG-H 'a gidiyor.Kobani olaylarında onlarca kişiyi öldürdüler.
    Çoğu yakalanamadı.Sebebi çok iyi gizlenmeleri.Karanlıktan faydalanıyorlar.Ani baskın yapıp kaçıyorlar.6-7 ekimde diyarbakırda hizbullah'a yaptıkları buydu.

    Şimdi gelelim bizim yapmamız gerekene.
    SiLAHLANMAK
    Bugün birçok evinde adam gibi silah yok.Varsa da eski bir poze veya kırıkkale tabanca.Bu iş böyle olmaz.Namlunun ucundayız.Ota taka para harcayacağınıza silahlanın.
    Bir model düşük araba kullanın telefonunuzda en yeni olmasın ne olucak ?
    Kobani olayları sadece provaydı.Buna rağmen adamlar 50 den fazla insanın ölümüne yol açtılar.
    Bidaha ki ayaklanma prova olmayacak.7 haziran 'da hdp barajı geçmeseydi ortalık yangın yeri olacaktı.
    Yaptıkları hazırlıkları bizzat gözlemledim.Bir an önce kendinizi ve ailenizi sağlama alın.
    Babanızı kardeşinizi yeğenizi haftada bir kere alın ormanda silah atışı yaptırın.Her an herşey olabilir.Bunlar bir deli saçması değil.
    Kobani olaylarında olanları hepiniz biliyorsunuz.50 kişinin ölümü provaysa aslını siz düşünün.
    Şimdi birileri çıkacak bu ülkede asker polis yok mu diyecek YOK.Ben askerdeyken kışlanın %40 ' ı kürttü.
    Düşünün ki bu adamlar bir gece hep beraber isyan edip türk askerleri taradılar ? olamaz mı ? oldu.1995 te Siirtte kürt askerler Operasyonda taburunu tarayıp dağ kadrosuna kaçtı.
    2006'da iki kürt asker birliğe gelen Tümgenerali zehirlemek için kahvesine zehir koydular olay son anda anlaşıldı.2 asker yine aynı şekilde dağ kadrosuna kaçtılar.TSK'ya güvenemeyiz.
    Kobani olaylarındada bunu gördük zaten.Peki polis yok mu ? Bunuda kobani olaylarında gördük.Karakoldan çıkamadılar.Bizim o köy evinde bulduğumuz cephanelerin arasında zırh delici roket başlıkları vardı.
    Bu şu demek o adamlar o roketlerle polisteki akrebin kobranın dıbına koyarlar.Kendimizden başka güvenicek kimsemiz yok.Bir an önce ruhsatlı veya ruhsatsız silah temin edin.Bugün bir keleş bile 1000 liraya satılıyor.
    ···
   tümünü göster