/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 851.
    +9
    Anılarımı canlandırabildikçe çevre şekillenmeye başladı. Siyam ikizimle beraber evde kel ve annemle beraber olduğum bir gün şekillenmeye başlıyordu.
    gibTiR! Turanda bizdeydi. Yinemi anılara dönüş.
    Birazda back to the future isteriz ehehehhe. Evet beyler ifritin bizi farkedeceği o kömürlükteki güne uzanmıştık. Sırayala anıları yaşıyorduk hatta bunlar gerçeklerden daha yoğundu diyebilirim. Beni yönlendirmeye başladı medyum.Bir bir yaşananların altını çizdik o gün. iğrençti her şey, bütün korkularımla tek tek yüzleşmeye başladımıştım tekrardan. Hepside bir o kadar gerçekti.15-16 yaşlarımda yaşadığım şeylere bak.O gün medyumla bakarken bile yaşadıklarıma inamamıştım.
    Fiziksel zarar aldığım hiç bir anımızı canlandırmamaya çalıştık. Zira kelin beni haşat ettiği güne tüpsüz dalış yapacak olsaydık vurgun yemiş şekilde karaya vurabilirdik.
    Bu ritüelin bir öncekinden farkı ne diyecek olursanız burada tarihi yazma şansımız var gibi hissediyordum tabi böyle bir şeye yeltenmedik biz. Sadece almamız gerekeni aldık. Tarihi yazmak derken panpalar geçmişi şekillendirmek şeklinde değil yanlış anlaşılmasın. Sadece o anıların üstünde yeni sonuçları görüp tadabilirdik manasında.
    Amaç neydi derseniz şimdi ona gelicem.
    Çok sıradan bir günüme döndüm siyamımla beraber ve o gün ifritin evini kolaçan edecektik. Yalnız aklımda çok çok fazla soru işareti bıraktı kadın bunları yaparken.
    Birincisi hangi güne geçiş yapabilceğini nereden biliyordu ve nelere nasıl bakacağını. Gerçi şöyle etraflıca düşünecek olursak bu kadın bütün bunları nereden biliyordu?
    Daha eski olan bu anımda ifritin kele verdiği bir muskayı buldu bizim medyum. Ulan ne alaka dıbına koyayım diyordum içimden. ifrit kele zarar verecek bir şeyler yapmış olamazdı herhalde.Her ne kadar pislikte olsa anneydi yapamazdı diye geçirmiştim içimden.
    Sen öyle san pumpfiction.Bu kadın her şeyi yapardı her şeyi...
    Beyler bu ifritin kele verdiği muska bütün bu lanetleri iliklerimize kadar canladırmaya yarayan şeymiş. Daha afili bir sözle büyü ilminin meyvesi diyelim. Muhtemelen rahmetli Mevlüt dedem anlattığından çok fazla şey biliyordu ve bunu arayıp bulmaya vakti olmayacağı için evi ateşe vermişti.Bu sonradan ürettiğim teorilerden biriydi.
    ifritte boşuna ifrit değil beyler, buradaki mutlak güce sahip kişi olmasına rağmen tedbirini almış ve hakkını vermek gerek hayatımı üç yıl boyunca gibip atabilmişti. Gerçi bunun sadece 2 -2.5 yılı ifrite ait kalan 0.5-1 yıl hastanelerde ve pgibologlarda geçireceğim zamanlarda gibilip gidecekti.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster