/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 851.
    +9
    Haydaa. Karşımdaki kadın resmen canımdan olmam gerektiğini söylüyor. Değilse bile vampir misin kanımı alıyon hay gibeyim nelerin içine düştüm diye içimden düşünüyorum.
    Bu arada bir ritüelimiz daha oldu o gün.
    Bu ritüelde hem çok canım yanacak gibi duruyordu hem de gerçek korkularımı iliklerime kadar hissetmenin ne olduğunu anlayacaktım.En azından o çıkan nesnelerin bende ilk bıraktığı izlenim buydu.
    Medyum yine o küflü pis dolabına doğru adımını attı ve yine bir kaç birşey aldı oradan.Bu seferkiler işkence aletinden daha beterdi amk.
    Medyumelimi eski bir parşömenin üstüne hizaladı.Üstünde silik yazılar ve tek bir parça yara kabuğuna andıran kan lekesi olan bir parşömendi bu.Parşömendeki ilgi çekici şey hizayı aldığı yerin üst kısmında kurumuş kandan mütevellit yarı belirgin, yarı belirgin olmayan bir yuvarlak vardı,o yuvarlağın çevresi kandan dolayı 3. boyutunu kazanıp yükselmeye başlamış. Yani yüzeysel bir kan lekesi gibi durmuyordu.
    Bir tütsü yaktı,bu tütsü yanmış kıl , et , tarçın gibi ağır bir karışımın ürünü gibi kokuyordu.O kadar iğrençti ki bu kokuyu ilk tenefüs edişimde ciğerlerim parçalanıcak gibi hissetmiştim. Zamanla kendimi esrar tarlasını imha ederken sarhoş olan muhabir vardı ya onun gibi hissetmeye başlamıştım. Panpalar o zaman anlamamıştım ama bu tütsü muhtemel bir uyuşturucu ile etkilendirilmiş hatta alenen söyleyeyim bence içinde ot vardı.Bu arada hiç bulaşmadım uyuşturucu işlerine ondan tahmini söylüyorum.
    Yükselmeye başlamıştım, bulutların üstünde gibi hissediyordum kendimi,o işkence aletleri bile pamuk gibi görünüyordu. Aslında akapunktur iğnesine benzer bir iğneyle bir kaç eski tarak ve tırnak makasına benzer bir alet vardı o aletin ne olduğunu çözemedim ama panpalar,ne alaka diye sormayın bende bilmiyorum.
    Bendeki uçuşu farkeden abla bu akapunktur iğnesine benzer şeyi hizaladığı yerden batırdı. Kafam o kadar güzeldi ki elimi çekmek istememe rağmen pek bi gib hissetmediğimden öylece bakakaldım.
    Kadının bir kaç bir şey mırıldandığını hayal meyal hatırlıyorum, atmosferin katmanları gibi bir şeylerden süzüldüğümü hissetmeye başladım. Ortam giderek ısınıyordu. Yanıyordum panpalar.O kadar sıcaktı ki çölde çırılçıplak aç susuz kalmış gibiydim.
    Medyumla bir olup hareket ediyorduk, öyle ki siyam ikizleri gibi bir bedeni paylaşmanın ne demek olduğunu anlatabilirdim size o an.
    Yerin göğün olmadığı ama çöl izlenimi yaratan bir varsayımdaydık. Anılarıma inmeye başladık tekrar. Yalnız bir farklılık vardı, olayları tek tek yaşayacaktık bu siyam ikizi bedenimde ve ağır çekim gerçekleşecekti her şey ve işin kötü yanı aldığmız darbeler vücudumuza yansıcak.
    Bakın buna inanmayacaksınız bir çoğunuz ama gerçek bir deney yapılıyor insanlara, bilinçaltına başarılı bir şekilde inilen bir kaç denek hipoz edilmişler bunlar ve hipnoz edildiklerinde
    kollarına kurşun kalemin ters kısmını, kolunuza sigara basıyoruz diye bastırmışlar. Sonuçları ise ; yüksek çoğunluğun kolunda ömürlerinin sonuna kadar taşıyacakları bir sigara izi kalmış. Bilinçaltı,beyin harikadır panpalar.Ki inancım şudur kendimizi beşinci kattan attığımızda bir yerimizin kırılmayacağına kendimizi gerçekten inandırabilecek olsak hiç bir yerimize bir şey olmaz.
    Yaşadıklarımız tamamıyla beynimizin gerçekleşen tramvatik olaylara tepkisinden ibaret.Örnek uç olmuş olabilir tabi.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster