/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 851.
    +10
    Turanla sağı solu kolaçan ettik.Bu sefer çok tedbirliydik, malum geçen sefer başımıza gelenler hayat dersi niteliğindeydi şuan düşününce ucuz bile atlatmışız.
    Adam ağzımızın üstüne iki tane çakıp haşat edip bıraksaydı kimsenin ruhu duymazdı. Diyorum ya çok ücra bir yer. Hapishane desen keza öyle.
    Sağlamda olduğumuz kanısına varınca bastık garaja. Aldık biletlerimizi doğru izmire. Epey yorulmuştuk git-gelden ötürü.
    Bugün işe koyulma ihtimalimiz yoktu ama boş durmakta istemiyorduk ve turanla bu medyumu araştırmaya karar verdik.
    internette okuduğumuz yorumlar doğrultusunda aklımızda aşağı yukarı bir medyum tipi oluşmuştu. Tipik kendisini fake hesaplarla öven bir medyumdu bu,tabii tüm bu fikirlerimiz tanıştıktan sonra yerle bir olacaktı.
    Kendisi için kimileri sıradan bir falcı kimileri ise her şeyi bilen kahin demiş. Bense size kısaca şöyle özetliyeyim yaşlı adının özelliklerini taşıyan biriydi kendisi. Evide ürkütücüydü benim için, hemde epey.
    Turan bu işi hemen halletmeliydik yarın gitmeliydik. Vaktimiz yoktu, ifrit çok şiddetli şeyler yapabilirdi ve bizim ona yapabileceklerimiz ise tamamiyle hiçlikten ibaret. Yani medyumla tanışana kadar öyleydi. Turanla bu bayana ulaşıp randevu aldıktan sonra basıp gittik yanına.
    Benim Medyum hakkındaki görüşlerim yanına vardığımız anda değişti beyler. Hayli işlek bir yerde evinin olmasına rağmen içerisi bir o kadar ürkütücü ve allak bullaktı.Bu arada internet yorumlarına baktımda epey yaşlandığını ve işle uğraşmadığını, öldüğünü söyleyen olmuş.Ben öldüğünü hiç duymamıştım bugüne kadar eğer öldüyse allah rahmet eylesin. Muhtemelen sayesinde hayattayım.
    ···
   tümünü göster