/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +1 -1
    değil
    ···
    1. 1.
      0
      amk normal lise ya da üni öğrencisi nasıl yapıyor amk onlarda mı başkalarına yaptırıyorlar. saçma geliyor bana amk niye bosuna para versinler. ya da kendi arkdaşlarına mı yaptırıyorlar ?
      ···
    2. 2.
      +2 -4
      ben ağdacıda 13-14 yaşında kızlar görüyorum annesi elinden tutup getiriyo zorla. anası kapalı falan kadın.
      o kadar küçükken yapmayı bilmediğinden yapamıyosun panpa. kıllı da dolaşamadığından jiletliyosun. taaaam ergenliğe girmişken jileti koyarsan o kıllar bir yayılıyor bir yayılıyor anlatamam. külodunun dışından görüncek gibi yayılıyor. yani kıl çıkan alan gittikçe büyüyor . analarda tabi bu çileyi bildiğinden zorla ağdaya getiriyolar kızlarını

      bi de dıbına ağda yapmak çok zor. kat kat içi dışı olan bi yapı olduğu için insan kendi canına kıyıypta çekemiyo ağda bezini. ya da yapsa bile 1 saat sürüyo. ağdacıya bi gidiyosun komple bacak koltuk altı am züt yarım saatte bitiyo. temiz iş amk. yeni yıkanmış araba gibi oluyosun :DDD (senin anlayacağın dilden söyleyeyim dedim)
      ···
    3. 3.
      -5
      Kaç para amk bacak, koltukaltı, am züt.

      Birde erkekler için ağdacılar var demişsin ben hiç görmedim. Onlar kesin daha pahalıdır. Kadın kuaföründe fön çektirmek erkek kuaföründe fön çektirmekten ucuz. Hem kadının saçları uzun yine de daha ucuz. Erkek olmak çok zor. Kadın ciks yapmak ister ciks yapar, erkek yapmak isterse partner bulamaz. 1 ay sonra 27 yaşına basıcam hâla bakirim.
      ···
    4. 4.
      +2 -1
      Birader bizene senin bakirliğinden ben buraya bunun için mi geldim amk :DDDDD
      ···
    5. 5.
      0
      fiyatını oturduğun muhite göre değişir. komple ağdayı 15 tl ye yapan da var. 70 tlye yapan da var. ortalama genel geçer fiyat 40 tl ama
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster