/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 826.
    +7
    Abimi gözden kaybedince turanı aradım.ne ara telefon aldın diyecek olursanız kafeden maaştan arta kalanlarla samsung e 250 almıştım ikinci el zaten ucuz telefondu hey gidi... oğlum haftasonu mevlüt dedenin yanına gitmemiz lazım kaç zamandır gitmiyoruz,bu işten artık kurtulmamız gerek. öyle veya böyle bir çare bulmalıyız.
    O gün kaan abi saolsun anlamıştı başıma birşeyler geldiğini erkenden gönderdi eve git dinlen zaten şu sıralar pek iş olmuyor. yarında açmıcam kardeşim haftasonu bir şirinceye gidelim diyoruz müjdeyle biz gidicez istersen sen de gel diye davet etti laf icabı kaan abi bende uygun şekilde
    -abi epey yorgunum ben yatıp dinlensem daha iyi olur.bir dahakine inşallah.
    diye karşılık verdim.
    Bu arada hakanda atladı hemen ben gelirim abi diye,o an bi gülme aldı beni. Bizim binoz hafiften müjdeye yanıktı. hatta ne hafifi alev alev yanacaktı. Detaya girsemmi girmesemmi bilmiyorum, isteyen olursa daha sonra anlatırım. minik bi spoiler içericek ama onların duruma hiç içerlemedim ikiside kardeşlerim.
    Fırsat bu fırsat turanı aradım tabi pekekent pert olmuş uyumuş. Bende sessiz sakin eve geçtim. Hayvan gibi uyumuşumHava kararmış abim işten gelmiş camcıya camı taktırmış bir de ayetel kürsi asmıştı duvara, hepsini uyandığımda farkettim. Telefonuma bakınca turanın bir kaç cevapsız arama bıraktığını farkettim, hemen turanı aradım onaylaştık sabahtan mevlüt dedenin yanına gidecektik.
    Olan biten hakkında pek konuşmadık abimle ara ara dillendirmek istesekte çekiniyorduk birbirimize hatırlatmaya.
    Haftasonu abime biraz gezip tozacağımı ,kaan abinin tatile çıkacağını söyledim. Varsa yoksa bir abim vardı artık, karışmaz etmezdi darlamazdı zaten ne yapıp ettiğime ama yinede söylerdim bir şeyler yapmadan önce.
    Yalnız Mevlüt dedeye gideceğimi söylemedim beyler baştan demiş olayım karışmasın kafanız. Neticede çok yakın yerde değildi mevlüt dedenin bulunduğu yer. Gece heyecandan kıvrandım zar zor sabah ettim.Hem dedemi özlemiştim hem de dedemle olan biten şeyleri paylaşmam gerekiyordu epey bir birikmiştim.
    ···
   tümünü göster