/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 826.
    +7
    Nefesler tutulmuştu. Başımıza ne geleceği hakkında en ufak bir fikrimiz yoktu.O an ifritin bir şey yapmasına gerek yoktu , o karanlık gözleriyle bizi izlemesi yeterliydi.
    Bir şeyler söyleyecek gibi oldu ifrit
    Ağzından çıkan öksürükle karışık ö – ööd diyebildiğini duyduk. Bunu ödiceksiniz şeklinde yorumladık turanla aramızda.Ama ne dediği bir sır olarak kalacaktı.
    ifrit bir parmat şıklatılmış edasıyla kayboldu aniden. gittiği anda cam çatladı panpalar.Bir süre hareket etmeden kalakaldık.
    Herkes çatlayan cama kilitlenmişti. Kimseden çıt çıkmıyordu kıpırdayamıyorduk bile beyler...
    Bütün o gerilim dolu anları camın tangır tungur yere dökülmesi daha da bir korkutucu hale getirdi.Biz daha birbirimize bir şey söylemeden kapıyı yumruklamaya başladı biri. Silkelendim ve kendime geldim , korka korka kapıya doğru adımlarımı atmaya başladım. Kapı dürbününden baktım.alt komşum ekrem abi. derin bir nefes aldıktan sonra açtım kapıyı
    Ekrem abi endişeli bir ifadeyle
    -iyimisiniz pumpfiction kardeşim bi bağırış duydum. kalktım , kulak kesilmişken cam kırılmasını da duyunca fırladım geldim.bu esnada üst komşuda geldi. merdivenlerden bakıyordu.o bir şey demeden bize kulak kabartmış olan biteni dinliyordu.
    -ya sorma ekrem abi bu bizim arkadaş abime şaka yapmaya kalkmış işin takunuda çıkarmış. abim de korkup bağırmış telefonunu fırlatmış camı kırmış. kusura bakmayın akşam akşam çok ses oldu.
    -önemli değil kardeşim dikat edin kendinize dedi ve heyecanı kaçmış gözlerine uykuyu reload ederek evine ilerledi.
    içeri döndüğümde abimle turan oturmuş bana bakıyorlardı. Abim tüm bu olan bitenin cevabını istiyorum dercesine bakıyordu bana.Şu andan itibaren bir şeyleri saklama lüksüm yoktu. Turana kafamı çevirdiğimde onaylamayan ifadesiyle kafasını sağa sola salladı. Kararsızdım bir yandan anlatmak istiyordum,bir yandan da işlenen cinayetin baş piskoposları olduğumuzu anlatmaya cesaret edemiyordum. Kendi iç savaşımı verirken sessizliği abim bozdu.
    -Noluyo oğlum babanem değilmiydi o?gözlerinin hali neydi.
    -vallaha bende bilmiyorum abi çok korkuyorum ne yapıcaz. neydi bu başımıza gelen.
    Turandan ses çıkmadı.o gece korkudan sabaha kadar uyuyamadık hiçbirimiz. benim odaya geçip öylece bekledik.
    Sabaha karşı ben uyuyakalmışım turan arada uyuyup uyanmış, abimse kardeşini korumak uğruna gözlerini bile kırpmamış.
    -kalk pumpfiction işe gecikeceksin. diye uyandırdı abim beni.
    -turan sende kalk abicim git evinde güzel bir uyu sende ailenin yanında dedi.
    Herkes hazırlandıktan benle abim işlerimize ,turan evine doğru yola koyuldu.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster