/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 826.
    +14
    Eve çıktığımızın ilk zamanları sağdan soldan tanıdıklardan 3er 5 er eşya almıştık. eski çekyattır dolaptır.bu yönden biraz rahatlamıştık.Bu arada yavşak kel anneme yasak koymuştu kadın bize yemek getirmesin etmesin diye. Gariban anamada eziyet etmeye başlamıştı amın feryadı. Tohumunu gibtiğimin keli ,huur evlatlığı böyle bir şey olsa gerek!
    Sağolsun turanın annesi bize yemektir börek çörektir getirirdi sürekli ev yemeklerine pek hasret kalmazdık sayesinde.
    Neyse ekgibleride zamanla spotçulardan flan uygun fiyatta edinip evimizi dizmiştik. işler hafiflemeye başlamıştı benim malesef kafede işler her zaman iyi gitmiyordu.Bir çalışan olarak buna sevinmem gerekibilirdi ama gerek kaan abi gerek diğerleri olsun bana karşı hep çok iyiydiler, onların her zaman iyi yerlerde olmasını istiyorum o yüzden.
    Turan bende kalımaya başlamıştı, ailesi beni severdi zaten, son zamanlar doğu da eşlik ediyordu ama o kalamıyordu bizde. Beyler bu arada züt turan doğuyu da sigaraya başlatmıştı ahahaha.
    Sıradan bir play station dır cs dir derken saat ilerleyince doğu evine uzadı, abimin arkadaşlar yoktu o gece ben abim turan vardık evde.Ama hiçte sıradan bir gece olmayacaktı...
    Turan çıkarıp sigarasını yakmaya yelteniyordu ki elektirikler çok garip bir şekilde gidip geldi.O esnada turanla göz göze geldik. abimde içeriden bize seslendi durun geliyorum korkmayın falan derken abimin odadaki ampul patladı. turanla koşup abimin yanına gittik. odasına vardığımızda elektirikler tamamen gitti beyler.
    Şimdi cidden tırsıyorduk. abim garibim olan bitenden haberi yok noluyo dıbına koyayım flan diye sövünüyoduki sokak lambasından vuran loş sarı ışık seyrinde turanın bembeyaz kesildiğini farkettim. Kafamı döndürüp bakamadım bile cama korkumdan. Zaman durmuştu. Kalp atışlarım gazı tam köklenmiş bir ralli aracı misali hızlanmaya başlamıştı. Kafamı çeviremezdim çevirmemeliydim. Herşeyi anlamıştım. Abim benden önce görünce sağlam bir çığlık kopardı.
    Turan hala hareketsizdi. Artık kaçamazdım olan bitenle yüzleşecektim kafamı çevirdim,
    iFRiT KANLI CANLI KARŞIMIZDAYDI!
    ···
   tümünü göster