/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +7
    Evet beyler size taktikleri veriyorum

    1. Taktik = kızı ilk önce mutfağa getiriyoruz yemek yiyelimmi falan diyorsunuz ondan sonra ben yemek çok güzel yaparım diyip mutfaktan teflon tava + lahmacun küreğini alıyorsunuz kız size çok dikkatli bakacaktır ve kafasına teflon tavayla vurup lahmacun küreğine bağlıyorsunuz ve bi güzel gibiyorsunuz.

    2. Taktik = şimdi kızla beraber oturma odasında saksılara yakın olan koltukta oturuyorsunuz kız çiçeklerden bahsediyorsunuz ve kıza çaktırmadan saksıyı alıyorsunuz ve kızı muhabbete tutarken saksıyı kızın kafaya vurduğunuz gibi amı zütü yere seriyorsunuz sonra onu oracıkta patır kütür gibiyorsunuz (not:acımayın)

    3. Taktik = ilk olarak kızı evinize cagırıyorsunuz ders bahanesi ile odanıza sokuyorsunuz ders çalışıyormuş gibi yapıyorsunuz ondan sonra kızın boş bulundugu bi anda kafasına tekmeyi vuruyorsunuz bayılır büyük ihtimal bayılmassa kafa atın kesin bayılır neyse bayıltıyorsunuz kafasını dolap kapagına sıkıstırıp dıbını mandala sıkıstırıyorsunuz uyanınca cayır cayır yanıyor beni gib diye yalvarıyor siz hemen gibmeyin az çektirin huurya kaç senedir elinizi gibiyorsunuz mk

    ÖZET : 3ündede taktik aynı bayıltın gibin mk işte
    ···
   tümünü göster