/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +10 -5
    Evet beyler seçimler 1 kaç gün evvel geçti gazamız mübarek ola.Öncelikle şunu belirteyim ben milliyetçi bi insanım yaşım 24.Daha koalisyonla yönetilen bi türkiyeyi görme şerefine nail olamamıştım tabi benim gibi milyonlarca genç var koalisyon zamanını bilmeyen, hatta koalisyon nedir bilmeyen. Bunun en basit kanıtı seçim gecesi googleda en çok aranan kelimenin "koalisyon nedir"olmasıdır evet bu kadar bilinçsiz bi gençlige sahibiz. aslında buna edecek pek bi lafım yok öyle gibik bi gençlik yetişiyorki hayatı toz pembe sanıyorlar ne din ne iman hiç bişey yok inandığı peygamberin adını bilmeyen gençler var gelde bunlara koalisyon nedir bilmiyor diye kız..
    Buna kadar eyvallah peki dıbınakoydugumun çocukları babalarınızdan duymadınızmı koalisyon zamanında türkiyemin başına neler geldi vatandaş ne yaraklar yedi? 1 gecede borçlar 2ye katlandı bir çok fabrika kapandı paran Eşşeğin zütüne sokulmayacak kadar değersiz oldu. Bire dıbınakoydugumun evlatları işsizlik dediniz sanki başka ülkelerde işsizlik yokmuş gibi,
    Yolsuzluk dediniz sanki hepiniz birer hz ömermiş gibi..

    seçimden önce hdp barajı geçerse diye çok tasa ettim çokta küfür ettim, ve gectiler zoruma gitti aminakoyum zoruma benim gözümde bu devletin saygınlığı bu saatten sonra bitmiştir.

    Belkide iyi oldu beyler zaman herseyin ilacıdır hani chpliler yeterki iktidar yıkılsın geriye kalan hicbirsey umrumuzda değil diyorlarya, bende şuan aynen öyle diyorum inşallah yakın zamanda ekmeğe muhtaç olup o altımızdaki 50 şer bin liralık arabalara benzin koyacak parayı bulamayız. insallah böyle olurda bu ne olacağını bilmeden hdpye oy atan huur çocukları biraz ders alır. abartı yok beyler hayat pahalı diyorsunuzya siz pahayı bundan sonra görün.Şimdiden yağlamaya başlayın zütümüze ne gireceği belli değil.

    NOT:bugüne kadar oy kullanamadım daha geçen sene döndüm ülkeme 3 seçimdirde iş yoğunluğundan il dışında oluyorum ama bundan sonraki seçimlerde hdp o mecliste oldukça iki elim kandada olsa gidip akp ye mührü basmazsam namerdim.
    ···
   tümünü göster