/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 301.
    +8
    Çok mallıklarım var da hangisini anlatsam bilmiyorum amk.
    1-5-6 yaşlarında ailecek dışarıda geziyoruz. Köprünün üstünden geçerken bizimkilerin elini bıraktım sağa sola baka baka gidiyordum. Yüksekten korktuğum halde aşağı bakıyım dedim korkudan gidip babam diye önde yürüyen adama sarılmıştım amk.

    2-Bu da ortaokul zamanlarından. Kuzenimin doğum gününde kız arkadaşlarıyla eğlenirken koridorda top oynuyordum.Top bunların olduğu odaya kaçtı 1-2 kez. Kuzenimin falan da abla dediği benden de 4-5 yaş büyük bunların grubun başı olan kaşar azarlamaya başladı beni salak mısın sen gelme buraya al topunu git başka yerde oyna falan diye o zamanlar da kavgacı zamanlarım dellendim amk. Kıza bir kafa attım yok böyle bişey burnu falan kırılmıştı kızların hepsi şokta kuzen ağlıyor özetle doğum gününü gibip attım.

    3-Yine 5-6 yaşlarında 3. kattan teyzem ve 2 kızına el sallayacam diye seslenip baktıklarında üstlerine işemiştim. Sağa sola çığlık çığlığa kaçışları efsaneydi.

    4-ilkokula ilk başladığım zamanlar yangın tatbikatı yapılacakmış. Dersin ortasında alarm çaldı falan herkes koşa koşa aşağı iniyor.Özel okulda okuyordum. dıbınakoduğumun bebelerinin çanta falan gibinde değil. Tatbikatı da daha önce nerde gördüm haberim yok nasıl olduğundan. Alelacele çantayı beslenme çantasını suluğu falan kapıp aşağı inmiştim. Benden 4 yaş büyük aile dostumuzun kızı görüp gülmüştü.Ne zaman bir araya gelsek anlatır güler allahtan ayda yılda bir görüyoruz birbirimizi.
    ···
   tümünü göster