/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +219 -51
    http://imgim.com/11401323...6958808204753978573_n.jpg

    Merhaba arkadaşlar bugün olası bir iç savaş durumunda yaşanabilecek durumları ve alınması gereken önlemleri konuşacağız.Öncelikle asalım keselim hede hödö kafasındaki ergenler yavaşça gibtir olup gitsinler.Herkes biliyorki ülkemiz en geç 10 yıl içinde bir iç savaşa girecek.Taraflar belli.Burada soru şu : Ne kadar hazırız ? Ben askerliğimi Bingöl'de yaptım.Bir evden 2 adet bixi 6 keleş 1 roketatar mermisi çıktığını gözlerimle gördüm.Malum taraf savaşa fazlası ile hazır.Her ev birer cephanelik.Birde Ege'ye Akdeniz'e bakalım.Bulabileceğiniz en iyi silah baba yadigarı bir poze.O da her evde yok.Karadeniz ve iç anadolu buralara nazaran daha iyi.Ama Ordada en güçlü silah 80 metre menzilli pompalı tüfek.Hal böyle iken abi ben savaşa karşıyım ya demek olmaz.Sen entelsin savaşa karşısın kültürlüsün peki ya karşı taraf ?Hepiniz genç adamlarsınız.Ve hepinizin elinde son model telefonlar geziyor.Ne olur bir model düşük telefon kullansanda o parayla ucuzundan bir tabanca alsan ? internette illaki görmüşsünüzdür 400-600 lira arasına kaliteli çelikten pompalı tüfekler satılıyor.Hiç yoktan iyidir.Hem bunlara ruhsat çıkartmakta çok zor değil.Bugün aileni güvenceye almazsan başka ne zaman alacaksın ? Yoz özentiliği bırakın ve silahlanın.Çünkü düşmanın milis bir ordusu var.Şimdi bir iki tane huurçocuğu mutlaka çıkıcak makara geçicek.gibtiredin o binleri bunlar olucak.Hazırlığınızı yapın.Kobani olaylarında ne asker ne polis bi gibim yiyemedi.Adamlar iki günde 52 kişinin ölümüne yol açtı.Her koyun kendi bacağından asılır.Bir an önce silahlanın.

    Edit:TSK ne işe yarıyor diyenler o TSK daha sancağını koruyamadı seni nasıl koruyacak ? He bide o TSK da ki erlerin nerdeyse yarısı malum ırktan hatırlatayım dedim.

    edit:PKK çekiliyor diyenler pkk çekilmiyor.Savaşın boyutunu değiştiriyor.Dağlarda sonuç alamadı şehirlere yani yan dairelerimize geliyor.Son günlerde hergün bir cephanelik bulunuyor.

    edit:eksileyen binlerin derdi ne ? harbiden merak ediyorum.Ananızı bacınızı koruyun dedik diye niye bu kadar gücendiniz ?

    diyarbakırda ele geçirilen silahlar: http://imgim.com/11412320...2996749783504222133_n.jpg

    birde şu videoya bakın
    https://www.facebook.com/...5/videos/956877891029132/

    NE iÇ SAVAŞI OLUM MANYAKMISIN DiYENLER
    http://www.incisozluk.com...n-sonraki-ger%C3%A7ekler/

    TÜRKOĞLU SiLAHLAN KAPINDA DÜŞMAN.
    ···
   tümünü göster