/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -3
    olur ya beyler bi anı yaşarsınız "olum ne saçma bir hayatım var" dersiniz. işte böyle dedirten anılarımızı varsa alayım.

    liseeeeee 3 sanırsam. günün ilk dersi bi 10-15 dakika geçtikten sonra bir koku yayıldı sınıfta. olur işte okulda birisi osururur sınıftaki herkeste bi suçluluk olur. "bana niye bakıyorsunuz olum" durumu işte. ulan koku çok keskinleşti sınıf durulcak gibi değil. hoca giberler lan havasıyla "herkes dışarı çıksın" dedi. çıktık işte kapı açık bakıyoruz hocaya. hoca alman kurduna kesildi aq böyle köpek gibi kokluyor sınıfı. kokladı kokladı, durdu, kafasını eğdi elini sıranın altına uzattıı, bi çıkarttı elini bir kağıdın üstünde tak var!! adam kağıda sıçmış sonra sıranın altına koymuş aq.

    o sene böyle garip olaylarla doluydu aq. bak aklıma geldi, birisi dkız soyunma odasında sigara içmiş sonra odaya işemişti. sınıfcak disiplinlik olmuştuk yapan da bulunamamıştı.

    daha sonra okulun son günleri sınıfa bilgisayar getirirdik. bildiğin kasalı monitörlü klavyeli hapörlörlü bilgisayar lan. derste oynardık hoca da görmezdi. yalanım varsa gibsinler
    ···
   tümünü göster