/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 676.
    +13
    2. sezon tam gaz devam beyler

    bu arada mevlüt dede ile görüşende olmamıştı ailemizde zaten baba tarafı ile birlikte yaşıyorum anne tarafım bu tarafta değiller. baba tarafı da genel itibari ile silmişti mevlüt dedeyi.
    kel ile iki yabancı idik evde. korku ve kabus dolu geceler başımızda bekleyen kargalarla dolu günler çerçevesinde edinebildiğimiz 3-5 kuruş sayesinde Turanla, Mevlüt dedeyi ziyarete gittik.
    Sabah kelden hemen sonra çıkıp gittim turanı da alıp yola koyuldum. mesafe çok değildi. heyecanlıydık mevlüt dedeyi göreceğimiz için.
    ama heyecanımızın yerini büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı alacaktı 2 saat kadar sonra. turanın soyadı tutmadığı için mevlüt dede ile görüşmesi söz konusu değildi zaten o da içeriye girmek istememişti.her nedense cezaevinden pek bir korkmuştu turan.
    dedemle görüşmeye başladım.
    açık görüşmeydi beyler. evet mevlüt dedemdi gelen ama eski halinden eser kalmamış şuncacık süre zarfı içinde çok kilo kaybetmişti ve gözleri kan çanağı gibiydi. hüngür hüngür ağlamaya başlamıştım dedemi görünce. sarılmak istedim görevliler izin vermedi. sadece gözlerine bakıp anlayabiliyordum onunda bizle aynı şeyleri yaşayabildiğini , içerideki suçlu ahaliyle yaşadıklarını anlatmak istemezdi dedem ama onlarıda ağzından almayı görev edinmiştim. çünkü aciz bir kadını öldürdüğü düşünülüyordu ve yapayalnızdı hapishanede.
    -mevlüt dedem..
    -pumpfiction oğlumm..
    -dedem neler yaptılar sana...
    kısa bir süre sessiz bakışlardan sonra burnumun ve yüzümdeki diğer hasarın sebebini sordu kavga ettim dedim. üzmek istemedim onu.
    içeride zor zamanlar geçirdiğini pek sevilmediğini anlattı dedem.
    -dede ifritle alakalı bir şeyler hissediyor musun?
    kan çanağı gözlerini kaçırarak anlatmak istemedi dedem ama ben anlatmaya başlayınca dedemde döküldü.
    -pumpfiction evladım başımızda bir lanet var.her gece o ifritin kabuslarıyla uyanıyorum ve sabaha karşı kargalar ziyaret ediyor beni.o ifritin bakışlarını kanlı canlı devam ettiriyorlar.
    allahım neye bulaşmıştık biz.ne yapmıştım ben kendime lanet etmeden duramıyorum artık.
    -dedecim her şeyin üstesinden gelicez sen korkma senin aslan gibi torunun var diye kendim bile inanmadığım sahte sözleri sarfettim bir süre o anlamsız yalan eşliğinde bakıştık ve bize ayrılan sürenin sonuna geldiğimizi belirten görevli yanımıza doğru geliyordu.
    dedemin elini sıktım onu öpüp sarılamayacağımı öğrenmiştim kısa sürede ama hemen ellerimizi üstümüzü kontrol etti görevli ve bir daha temas halinde bulunursam adımı yasaklı bir listeye taşıyacağını söyleyip ayırmıştı bizi... epey kurulmuştum bu adama beyler.
    çıkıp durumu turana doğru hareket etmeye başladım. turansa orada bir adamın uzun süredir kendisini gözlediğini hemen gitmemiz gerektiğini olağan dışı birşey olduğunu hissettiğini söyledi...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      tahminime göre bu cezaevi Balıkesir / dursunbey cezaevi tabi şehir ismi vermek istemessin ama öyle tahmin ediyorum panpa
      ···
    2. 2.
      0
      iyisin hadi
      ···
   tümünü göster