/i/Felsefe

filozofiya'ya inananların kafalarını açtıkları uhrevi altincidir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10
    amk ütopya bile değil lan bu
    ···
    1. 1.
      0
      Boyle dusunursen ve dusunurlerse evet haklisin.
      ···
      1. 1.
        +1
        bunu bir de Türklere anlatıyorsun. Türkler bunu en çabuk kabul edecek millettir. git bunu faşist ırk almanlara ruslara ingilizlere çinlilere farslara anlat dal yarak panpam benim. o kadar farklı kültürü milleti ahlakı aynı çatı altında toplamak boş muhabbet
        ···
      2. 2.
        -3
        Türkler bunu en cabuk kabul edecek irk mi?guldurme beni fasitlikte dunya siralamalarina giren ulkeyiz, senin o dediklerin eskidendi simdi politik acidan degilde halk acisindan dusunursen o saydiklarin bu dediklerimi kabul edecek en bas ulkeler, cunku iclerinde kendi milletlerinden cok baska milletler var ve onlarla yasamayi cok iyi ogrendiler.
        ···
      3. 3.
        +3 -3
        ebesini gibtiğim Türklerin 2000 yıldan fazla tarihinde milliyetçiliğinin son 20 yılda artmasının (zar zor) sebebi ne peki? Türk düşmanlarının ırkçılığıdır beyinsiz huur çocuğu. faşistler dıbına koyacak senin inşallah. Türkün tarihinde nerde faşistlik olmuş he. lan senin ben yedi ceddini tamam mı. seni adam yerine koyup konuşuyoruz bir de. bizim k*rtler hariç hangi halkla sorunumuz var söyle hadi. söyle şerefsiz bin. ingilizler almanlar dünyada yüz milyonlar katletti gidip onlara humanist dedin lan vay amk vayyyyyyyy. almanyada türkleri öldüren camilere saldıranlar norveçte türk bayrağı yakanlar dünyanın dört bir yanında türk bayrakları yakanlar da türklerin bizzat kendisi zaten. bizim içimizde de başka millet yok değil mi zaten? ulan başka millet olmasa böyle kürt gibi bir sorunumuz mu olurdu. bu boş başlığınla ve yazdıklarınla ne kadar boş beyinli bilgisiz kültürsüz tarih bilgisi sıfır sadece marjinal olmaya çalışan kalitesiz bir huur çocuğu olduğunu kanıtladın. bravo humanis komunis sevgi pıtırcığı. inşallah ilk seni yok eder türk düşmanları.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster